Férfi OB I.: az OSC-t fogadjuk…

 In HÍREK
🤽‍♂️

Bajnokaspiráns, nemzetközi porondon érdekelt csapatot látunk vendégül a férfi vízilabda OB I. 19. fordulójában. ⏰ Holnap 18 órától az OSC-vel játszik a Metalcom Szentes.

Sztárcsapat érkezik a bajnokságban Szentesre. A Bajnokok Ligája hétközi fordulójában bravúrpontot szerzett az OSC, ugyanis csoportjának éllovasával, az olasz Bresciával játszott 14–14-es döntetlent. Az utolsó negyedben 13–9-es hátrányból álltak fel Manhercz Krisztiánék. A nyolccsapatos B csoportban az utolsó helyen állnak az újbudaiak, hét pontot szereztek, akárcsak a spanyol Sabadell és a francia Olympic Marseille.

A bajnokságban viszont remekel az OSC. Mindössze két vereséget szenvedtek el az elmúlt tizennyolc forduló során. Januárban az Eger nyert 10–9-re az OSC otthonában, míg a Ferencvárostól idegenben 10–9-es vereséget szenvedtek. Mindezek után 48 pontot gyűjtöttek, a listavezető és 100%-os FTC ötvenhetet, míg üldözők közül a Vasas 42, a Szolnok 40, a Honvéd 39 pontnál jár.

Holnapi ellenfelünkhöz kapcsolódó hír, hogy hétfőn bejelentették, a következő idényben is Varga Dániel lesz az OB I.-es felnőtt férficsapat vezetőedzője.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #osc #szentes #budapest #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes



Forrás

Start typing and press Enter to search