Férfi OB I.: magabiztosan győzött az OSC…

 In HÍREK
🤽‍♂️

Nem sikerült megszorongatnunk a Bajnokok Ligája-bravúrból érkező OSC-t. A következő héten két meccs vár ránk, szerdán a Vasas vendégei leszünk, míg szombaton fontos bajnokin a KSI-t fogadjuk. Gyertek majd szurkolni! #hajráSzentes

Metalcom Szentes 🆚 OSC 7–20 (1–6, 1–5, 2–4, 3–5)
Férfi vízilabda OB I., 19. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Petik, Ádám F.
Metalcom Szentes: Kovács B. – Mátyók 1, Biros B., Bozó 2, Hegedűs 1, Fülöp, Hajdú 1. Csere: Pethe, Kürti-Szabó 1, Chilkó, Vasics, Gusarov 1, Vismeg B. Vezetőedző: Komlósi Péter.
OSC: Lévai – Angyal 4, Manhercz K. 3, Dala 1, Vigvári Vi. 3, Burián 3, Aranyi M. 1. Csere: Bisztritsányi (kapus), Egressy, Salamon, Csacsovszky E. 3, Szücs, Bundschuh 1, Hárai 1. Vezetőedző: Varga Dániel.
Gól – emberelőnyből: 8/4, ill. 4/1.
Ötméteresből: 1/1, ill. 3/3.
Kipontozódott: Szücs.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Komlósi Péter: – Gratulálok a győzelemhez a vendégeknek, és ahhoz, ahogyan nyert az OSC. A játék minden elemében domináltak, teljesen más ritmusban játszottak, mint mi. Az első negyedben eldőlt, mire számíthatunk. Vérprofi csapat benyomását keltették, mert a nemzetközi meccsek között sem engedtek le a bajnoki mérkőzésre. Ami minket illet, három dolgot kértem a fiúktól, egyiket sem sikerült teljesíteniük. A negyedik negyedre támadtunk fel, amikor már minden mindegy volt, így ennek az értéke is más. Különböző célokért küzd ez a két csapat, arcvesztés nélkül szerettünk volna átmenni ezen a meccsen, sajnos nem sikerült. Szégyenteljes ellenállást mutatott a csapat.

Összefoglaló:
✍️ Villámrajtot vett az OSC Szentesen, amivel percek alatt eldőlt, hogy szoros mérkőzésre sajnos nem lesz kilátásunk. A Bajnokok Ligájában érdekelt ellenfelünk 4–0-val kezdett, majd nyolc perc játék után már 6–1-re vezetett.

A második negyedben is robogtak tovább a vendégek, a szoros védekezésüket kevésszer tudtuk feltörni. A harmadik negyed második felétől kezdtünk belemelegedni a mérkőzésbe, aminek következtében a harmadik és negyedik negyedet két-két góllal buktuk el.

🗓️ A következő héten két bajnoki vár a Metalcom Szentesre. Szerdán 12 órától a Vasas vendége lesz férficsapatunk, míg szombaton 18 órától a sereghajtó KSI-t fogadjuk fontos mérkőzésen.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #osc #szentes #budapest #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search