Férfi OB I.: jó meccset játszottunk a Vasas otthonában…

 In HÍREK

Jó mérkőzéssel hangoltunk a szombati KSI elleni kiemelt fontosságú mérkőzésünkre. #hajráSzentes

Vasas–Metalcom Szentes 13–10 (2–0, 2–3, 7–3, 2–4)
Férfi vízilabda OB I., 20. forduló. Budapest, Komjádi uszoda. Vezette: Kovács Cs. T., Vályi F.
Vasas: Mizsei – D. Brguljan, Konarik 2, Nagajev 1, Bátori 2, Bedő, Simon R. Csere: B. Mitrovics, Zerinváry, Gábor L. 4, Sélley Rauscher 2, Erdélyi, Sedlmayer 2. Vezetőedző: Szlobodan Nikics.
Metalcom Szentes: Kardos – Pethe, Mátyók, Hegedűs, Fülöp 2, Gusarov 1, Hajdú 2, Vismeg B. Csere: Kovács B. (kapus), Kürti-Szabó, Biros B., Bozó 3, Chilkó 1, Vasics 1. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 12/7, ill. 7/6.
Kipontozódott: Fülöp.

Nyilatkozat:
Komlósi Péter: – Mindkét csapatnak jól jött ez a déli időpont, így a szombati folytatás előtt egy plusz délutánja van a pihenésre. Büszke vagyok a csapatomra, mert kihoztuk ebből a mérkőzésből azt, amit kértem. Beleálltunk a meccsbe, sok jó momentum mellett végig volt tartásunk és egy egészen értékelhető mérkőzést játszottunk. Ránk az igazán fontos feladat szombaton hazai környezetben vár a KSI ellen.

Összefoglaló:
A stabil védekezésünknek hála kiélezett első két negyedet hozott a mérkőzés. Öt percig 0–0 állt az eredményjelzőn, majd emberelőnyből szerezték első góljukat a hazaiak. Az első negyed után 2–0-ra vezetett a Vasas.

A második negyedben megduplázta góljai számát ellenfelünk, de három lövésünk is utat talált a hálóba, így tizenhat perc után 4–3-ra vezettek az angyalföldiek. Tapadtunk rájuk!

A harmadik negyed nem sikerült jól, futószalagon érkeztek a fővárosi gólok, de igyekeztünk velük tartani a lépést.

A záró nyolc perc elején 11–6-ról 11–9-re zárkóztunk fel, ennél közelebb viszont már nem kerültünk hozzájuk. Kettővel megnyertük az utolsó negyedet, így a vége 13–10, emelt fővel utazhattunk haza az Eurokupa-döntős otthonából.

Szombaton 18 órától kulcsmérkőzés vár férficsapatunkra, a Metalcom Szentesre. Ellenfelünk a sereghajtó KSI lesz. Gyertek szurkolni, hogy közösen elérjük a célunkat!

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #vasas #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search