Szorosabbra számítottunk

 In HÍREK

A női vízilabda OB I 12. fordulójában a Hungerit-Szentesi VK hazai pályán fogadta a BVSC együttesét.

A fővárosiak győzelme már az első percektől egyértelmű volt, hisz a kezdő játékrészben a be sem tudtuk venni a vendégek kapuját. A nemzetközi kupaporondra hangoló BVSC játékosai remekeltek, míg a Kurca-partiak lövéseiben csak a nagyszünet után volt átütő erő, ami az eredmény szépítéséra volt elég.

Vidumanszky László: – Szorosabb mérkőzést vártam. Sajnos az elején sokat hibáztunk, megvoltak a lehetőségeink támadásban, de nem tudtunk élni velük, ami főként az emberelőnyös helyzetek kapcsán bosszantó.

Hungerit-Szentesi VK–BVSC 6–14

(0–3, 1–3, 2–4, 3–4)

Női vízilabda OB I, 12. forduló.

Szentes, városi sportuszoda, 365 néző.

Vezette: Kun, Csizmadia.

Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki (3 védés) – Szabó, Hevesi, Guannan 1, Kudella 1, Dias 1, MIRSHINA 1. Csere: Füsti (kapus, 1 védés), BRÁVIK 1, Rybanska 1, Sebők, Dömsödi. Vezetőedző: Vidumanszky László.

BVSC: Doroszlai (4 védés) – Farkas, Hertzka, Leimeter 2, Kuna, Kele 1, GYÖNGYÖSSY 1. Csere: Tóth (kapus, 2 védés), TAKÁCS 1, Besszer 1, VARGA 3, Máté 3, Utassy 1, Koncz 1. Vezetőedző: Petrovics Mátyás.

Gól – emberelőnyből: 10/0, ill. 10/5. Ötméteresből: –, ill. 2/1. Kipontozódott: Szabó, Hevesi, ill. Kele.

A női vízilabda OB I 12. fordulójában a Hungerit-Szentesi VK hazai pályán 6-14-es vereséget szenvedett a BVSC együttesétől.

Start typing and press Enter to search