Rangadókat nyert fiú utánpótlásunk Miskolcon…

 In HÍREK
🤽‍♂️

Az A2-es bajnokság középszakaszának A csoportjában, a hetedik fordulóban Miskolcon az ifjúsági- és gyermekcsapatunk győzött, míg serdülőink egy góllal kikaptak, de ahogy edzőjük, Somogyi Balázs nyilatkozta, “bár az eredményjelző szerint kikaptunk egy góllal, az én szememben győztesként jöttünk haza”.

Ifjúsági- és gyermekcsapatunk a második helyen áll jelenleg a tabellán, míg serdülőink a hatodik pozíciót foglalják el. Vasárnap az UVSE-t látják vendégül a fiatalok.

Fiú ifjúságiak:
Miskolc 🆚 Legrand Szentes 17–19 (4–3, 5–5, 2–4, 3–2 – ötméteresekkel 3–5)
Szentes: Inokai-Tóth M. – Varga Á., Kiss Z. 2, Molnár B. 2, Papp P. 3, Szűcs E. 1, Busi 3. Csere: Cselőtei (kapus), Gila T., Király 1, Ternai, Joó 5, Horváth Á. 2. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 6/6, ill. 11/9.
Ötméteresből: 5/4, ill. 5/5.
Kiállítva cserével: Gila T.
Kipontozódott: Szabó L., ill. Varga Á.
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Több hiányzó és beteg nélkül érkeztünk Miskolcra. Azonban aki vízbe ugrott, az a szívét, lelkét kidolgozta a csapatért a négy negyed alatt. Mindenkitől jött egy kis extra. Már a rendes játékidőben megérdemeltük volna a győzelmet, de a büntetőpárbaj végül valami kis igazságot szolgáltatott.

Fiú serdülő:
Miskolc 🆚 Legrand Szentes 12–11 (5–4, 3–1, 1–3, 3–3)
Szentes: Cselőtei – Horváth Á. 1, Kun 1, Ternai 4, Czirok Cs., Joó 1, Tajnai 1. Csere: Szűcs P. (kapus), Berezvai, Király 1, Deák 1, Kiss-Rácz D. 1, Bojó, Kiss-Papp Sz. Vezetőedző: Somogyi Balázs.
Gól – emberelőnyből: 5/3, ill. 8/4.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1.
Kipontozódott: Baricska, ill. Czirok Cs.
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Tudtuk, hogy nagyon nehéz meccs lesz. Egész héten kemény készültünk a Miskolcból. A meccsen mindent visszakaptam a fiúktól, amit kértem és gyakoroltunk. Voltak hibák, de nagyon jól játszottak és hatalmasat küzdöttek. Aki ott volt, láthatta, miért nem sikerült elhozni a pontokat. Bár az eredményjelző szerint kikaptunk egy góllal, az én szememben győztesként jöttünk haza.

Fiú gyermek:
Miskolc 🆚 Legrand Szentes 5–7 (3–2, 1–2, 0–1, 1–2)
Szentes: Kiss-Papp J. – Kiss-Papp Sz. 1, Horgos, Molnár F. 2, Bihari 1, Fejes 2, Inokai-Tóth P. Csere: Szöllősi, Vida-Szűcs M., Czirok B., Hoffmann 1. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 6/1, ill. 4/1.
🗣️💬 Horváth Tamás: – A Miskolc vezeti nálunk a final 8-ben a tabellát egyetlen vereséggel a bajnokságban. Megjegyzem, tőlünk kaptak ki ötméteresekkel. A héten hét beteggel kellett számolnom, így két játékossal kevesebben álltunk ki. Ennek ellenére egy nagyon feszes és kemény védekezést mutattunk be, tizenkettő, tizenöt blokkunk volt, támadásban is sok helyzetet teremtettünk. Bár a fáradtság látszott a fiúkon, de hatalmasat küzdöttek. Jól látszott az elvégzett munka eredménye, mert az ellenfelünk teljesen elkészült az erejével az utolsó negyedre, igy ha hosszabb lett volna a mérkőzés, még nagyobb lehetett volna a különbség. Büszke vagyok a csapatomra!

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #utánpótlás #vízilabda



Forrás

Start typing and press Enter to search