MOL női OB I.: győzelem és továbbjutás…

 In HÍREK
MOL női OB I.: 🤽 győzelem és továbbjutás 👏🥳

Ismét a védelmek domináltak a Valdor Szentes és a Győr mérkőzésén, de az utolsó negyedet sikerült fölényesen megnyernünk. Az egyik fél második győzelméig tartó párharcból 2:1-gyel továbbjutottunk, a hetedik helyért a Szegedet legyőző Tatabányával játszunk. #hajráSzentes

Valdor Szentes 🆚 Győr 10–6 (1–2, 3–3, 1–0, 5–1)
MOL női vízilabda OB I., a 7–10. helyért, 3. mérkőzés. Szentes. Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Sajben, Csizmadia.
Szentes: Füsti Molnár – Varga V. 3, Dobos, Hnatyszyn 2, Bicskei, Horváth L., Kövér-Kis 2. Csere: Horváth Zs., Tyukász, Erdélyi, Korom, Boldizsár R. 2, Bíró 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Győr: Szombathelyi – Rádli, Kenderes, Molnár D., Párkányi, Petik 4, Szedlák 1. Csere: Finta, Fogarasi, Kiss A., Drávucz M. 1. Vezetőedző: Hargitai Attila.
Gól – emberelőnyből: 3/2, ill. 7/1.
Ötméteresből: 2/2, ill. -.
Kipontozódott: Molnár D.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Nagyon nehéz és fárasztó mérkőzést játszottunk, hiszen egyik csapatnak sem volt sok ideje kipihenni az előzőt, valamint felkészülni a következőre. Nagy titok nem volt a két együttes előtt, jól ismerjük egymást. Nem kezdtünk jól, de utána szépen lassan beindult az a játék, amit ez a csapat tud és képvisel. A végén kijött a különbség. Gratulálok a csapatomnak, mert átérezte a mérkőzés súlyát. Lekerült rólunk egy teher azzal, hogy a hetedik helyért játszhatunk, hiszen itt már nem lehet kiesni. Nagyon szimpatikus, korrekt klub a Győr, az elnök úr él-hal a sportágért, Hargitai Attila pedig egy jól felkészült edző, nagy ellenállásra késztetett bennünket csapatával. Sok sikert kívánok nekik, egy ilyen klubra és szakmai stábra nagy szüksége van a magyar női OB I.-nek.

Összefoglaló:
✍️ Nem okoztunk meglepetést egymásnak. A harmadik Győr elleni meccsünkön is a védelmek domináltak. Varga Viki szerzett nekünk vezetést, ezt követően viszont kétszer is eredményesek voltak a győriek. A második negyedben már 4–2-re is vezettek a vendégek. Ez a negyed és az utolsó kilógott a sorból, ugyanis hat-hat gól született mindkettőben, míg az elsőben három, a harmadikban egy.

A nagyszünetben 4–5 állt a szentesi uszoda eredményjelzőjén. A gólínséges harmadik negyedben egyenlítettünk, majd a záró nyolc percben felőröltük ellenfelünket és győztünk, továbbjutottunk.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #vador #szentes #győr #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix



Forrás

Start typing and press Enter to search