Vidék bajnokság gyerek III. (2005 és fiatalabbak), Piros csoport, 5. forduló, 2018. április 14-15, Szeged

 In HÍREK
Vidék bajnokság gyerek III. (2005 és fiatalabbak), Piros csoport, 5. forduló, 2018. április 14-15, Szeged


Szentesi VK – Debrecen 10-11

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/46179

Szabadka – Szentesi VK  7-14

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/46184


Szentesi VK – Szegedi VPS I. 4-13

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/46186

Szentesi VK  -ZF Eger 15-9

Jegyzőkönyv: http://www.waterpolo.hu/meccs/46190

Csendes Tamás edző: 


Az elmúlt hétvégén Szegeden tartották a vidék bajnokság 5. fordulóját.
Első mérkőzésünket a Debrecen csapata ellen vívtuk. Parázs küzdelmet láthattunk, de szerencsétlenségünkre a végjátékból nem jól jöttünk ki. Mezőnyjátékosaim összeszedetten játszottak, kapusteljesítményünk hagyott némi kívánnivalót maga után.

Második mérkőzésünk a Szabadka csapata ellen volt. Sima győzelem lett, ezen a mérkőzésen bizonyítottak a 2006-ban született "kicsik" is. Éltek is a lehetőséggel: Inokai Tóth Martin, Ludányi Lóránt, Varga Ádám, Melkuhn Máté.

A harmadik mérkőzésen a tabella élén álló Szeged volt az ellenfél, sajnos érvényesült a papírforma. Ezen a mérkőzésen kicsit álmoskásan kezdtünk. Kipróbáltam a kapunkban a 2006-os születésű Varga Ádámot, aki bizonyította létjogosultságát, a jövőre nézve a kapunkba.                       
A negyedik mérkőzést az Eger csapatával játszottuk, sajnos ismét álmoskásan kezdtünk. 4-1-es hátrányból fordítottunk kemény munkával és végül 15-9-re nyertünk. 
Összességében meg vagyok elégedve a mezőnyjátékosokkal! Varga Milán, Busi Barnabás, Báthory Balázs, Papp Pongrác és Molnár Barnabás az egész hétvégén kiemelkedő munkát végeztek! Kapusteljesítménnyel elégedetlen voltam, ennek következménye, hogy kipróbáltam a kapuban Varga Ádámot, aki meghatározó lehet a jövőnket nézve.

Start typing and press Enter to search