Hoztuk a kötelezőt a Szombathely ellen…

 In HÍREK

👏👌

Kétgólos győzelmet arattunk hazai környezetben a Szombathely ellen, így 7️⃣️ ponttal az A csoport hatodik helyén állunk rosszabb gólkülönbségünk miatt a Pécs mögött.

Végig kézben tartottuk a mai találkozót, 5–1-re és 8–4-re is vezettünk, végül 11–9-re győztük le a szombathelyieket Szentesen.

Metalcom-Szentes 🆚 Szombathely 11–9 (2–0, 3–2, 3–3, 3–4)
Férfi vízilabda OB I, A csoport, 7. forduló. Szentes, 200 néző. Vezette: Bereczki, Tordai.
Metalcom-Szentes: Meixner – Nagy M. 3, Vörös 1, Hegedűs 1, Pellei F., 2 Somogyi 1, Kriszoszpatisz. Csere: Kókai, Kiss K. 2, Pellei K. 1, Manojlovics, Tóth Gy., Kuzmenko. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Szombathely: Kovács B. – Irmes, Ekler Takács K., Kiss Cs., Baj 2, Garancsy 1. Csere: Horváth A. (kapus), Polovic, Basara 3, Takács J. 2, Juhász 1, Sági, Kurucz. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 7/3, ill. 4/2.
Ötméteresből: -, ill. 2/2.

🗣️ Pellei Csaba, a Metalcom-Szentes vezetőedzője: – Nehéz meccsre számítottunk, és az is lett. Végig vezettünk, de háromszor kellett megnyernünk a mérkőzést. 8–4-nél kihagytunk egy emberelőnyt, majd felzárkóztak 9–8-ra a szombathelyiek, innen kellett megnyernünk ismét a találkozót. Sikerült eldöntenünk a három pont sorsát. Mindig a kötelező győzelmeket a legnehezebb behúzni. Nem játszottunk ma jól, de nagy szívvel küzdöttünk. Hét pontunk van, hatot terveztünk az őszre, így az elvárásainkat teljesítettük. Szombaton hátravan még egy összecsapás Egerben, ahova egy alaposan megfiatalított kerettel utazunk el, mert nem akarom kockáztatni a tavaszi szezonunkat ezen a meccsen.

✍️ Becsei Dávid
📸Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search