Ötgólos sikert arattunk a megyei rangadón…

 In HÍREK

👌💪

🤽‍♀️ Hamar eldőlt a mérkőzés, köszönhetően a kiváló, koncentrált kezdésünknek. 5–0-val indítottunk, a nagyszünetre pedig már 10–3-ra vezettünk.

A munkanap ellenére sokan kilátogattak az uszodába, jó hangulat közepette győzhettük le a Szegedet, amely a mérkőzés második félidejében megmutatta, hogy milyen játékra képes és feljebb zárkózott ránk, de győzelmünk nem volt veszélyben.

Hungerit-Szentesi VK 🆚 Szeged SZTE 16–11 (5–1, 5–2, 2–5, 4–3)
Női vízilabda OB I, 8. forduló. Szentes, 150 néző. Vezette: Kenéz, Nóvé.
Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki – Szabó K. 2, Perez 3, Kudella 3, Kádár 2, Mandics, Kövér-Kis 3. Csere: Füsti Molnár (kapus), Bocskay, Dömsödi, Mihály 3, Káris, Dávid. Vezetőedző: Vidumanszky László.
Szeged: Trifán – Árkosy, Botka 2, Lengyel A. 2, Rácz 2, Lengyel Dom. 1, Tóth P.2 . Csere: Gyöngyösi (kapus), Ádám, Damnjanovics 2. Vezetőedző: Varga Tamás.
Gól – emberelőnyből: 6/1, ill. 10/2.
Ötméteresből: 3/2, ill. 1/1.
Kiállítva 4 percre: Lengyel A.
Kipontozódott: Szabó K., Mandics.

🗣 Vidumanszky László: – Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, és lényegesen jobban játszik majd a Szeged, mint a magyarkupa-selejtezőben. Koncentráltan kezdtünk, jól védekeztünk és támadásban is szép megoldásaink voltak, így magabiztos előnyt építettünk fel 16 perc alatt. A második félidővel már nem vagyok teljesen elégedett, mert hamar elhittük, hogy megvan a meccs és visszaesett a koncentrációnk. Végig koncentrálnunk kell, egy mérkőzés 32 percből áll. A Szeged összeszedte magát és kiváló partner volt. Tanulságos meccset játszottunk, amely rámutatott azokra a dolgokra, amelyeken még a következő napokban javítanunk. Azért dolgozunk, hogy ezeket kijavítsuk, és még jobb esélyünk legyen, hogy teljesítsük a kitűzött céljainkat.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #szeged #szte #szentes #vízilabda #tippmix





Source

Start typing and press Enter to search