Másodedzőnkkel a kapuban játszottunk Újvidéken…

 In HÍREK

🤽‍♂️🤽‍♂️

Az elmúlt hét végén férficsapatunk, a Metalcom-Szentes a szerbiai Újvidéken szerepelt felkészülési tornán. Tartalékosan, hét játékosunk nélkül utaztunk el, azonban így sem vallottunk szégyent.

🗣 – Elégedetten jöttünk haza Újvidékről, amihez hozzátartozik, hogy rendkívül tartalékosan vettünk részt a tornán. Az első mérkőzésen a házigazda Vojvodinától 10–9-es vereséget szenvedtünk, míg a második találkozónkat a japán válogatott ellen veszítettük el 14–9-re. Tekintve az összeállításunkat már ezzel a két eredménnyel is elégedett voltam. A második napon a Debrecent magabiztosan, 15–9-re győztük le kislétszámban – értékelte a látottakat Pellei Csaba vezetőedző.

Újvidékre két kapusunk, Meixner Marcell és György Dávid sem tudott elutazni, így reaktiváltunk másodedzőnket, Horváth Tamást, hogy őrizze a hálónkat.

– Az utolsó pillanatban reaktiváltuk, ezáltal nem tudott készülni. Rutinból lehozta a két és fél napot négy mérkőzéssel, mert ugye a hazaiakkal egy tornán kívül mérkőzést is beiktattunk. Egy edzésben levő kapusnak is nehéz az ilyen sorozatteljesítmény, Tamás maximálisan helytállt és elégedett voltam vele is – zárta az újvidéki torna értékelését.

🔚 Férficsapatunk a pénteki edzést követően vonul szünetre, legközelebb január 2-án állnak majd munkába Pellei Csabáék. 🔜 Az első bajnoki mérkőzést január 12-én a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában játsszuk a Honvéd ellen. 🔙

✍️ Becsei Dávid
📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #vizilabda #szentes #vojvodina #debrecen #japan #szentesivizilabdaklub #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search