Csütörtökön kezdődik a Duna Regionális Liga…

 In HÍREK

🔜

Csütörtökön 11.30-kor a szerb Vojvodina ellen kezdjük meg hazai környezetben a Duna Regionális Liga első fordulóját. Ennek apropóján Kádár Ildikóval beszélgettünk.

🗣 – December 8-án véget ért a bajnokság őszi idénye. Hogyan értékeled?
– Voltak nagyon jó meccseink és rosszabbak is, viszont a kötelezőeket mind megnyertük. Az Eger ellen jobban kellett volna vízilabdáznunk, ami nem sikerült. Az utolsó meccsünkön azonban a címvédő UVSE ellen kiváló mérkőzést játszottunk, ami pozitív a jövőnkre nézve.

🗣 – Bár bajnoki mérkőzésetek legközelebb január 6-án lesz, azért a héten még komoly erőfelmérő vár rátok a Duna Regionális Liga első fordulójában. Sikerült felkészülni?
– Kissé ismeretlen számunkra a nemzetközi terep, de csapattársunk, Nada Mandics révén megpróbáltuk a lehető legjobban a két szerb csapatot feltérképezni. Azt gondolom, hogy a bajnoki mérkőzések jó alapot adnak ennek a tornának a részünkről. Előreláthatólag mi és az Eger csatázhatunk az első helyekért, amely csatába talán még a Rapid Bukarest szólhat bele, mert nekik is vannak jó játékosaik.

🗣 – Nem klasszikus tétmeccsek jönnek, ráadásul már nyakunkon az ünnepek. Mennyire nehéz ilyenkor felpörögni
– Nehéz, mert ilyenkor már mindenki pihenne, de ha már vízbe ugrunk a Duna Regionális Ligában, akkor a lehető legtöbb pontot szeretnénk megszerezni a szentesi első fordulóban.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #vizilabda #szentes #dunaliga #dunaleague #szentesivizilabdaklub #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search