Vereség a Duna Regionális Liga zárásán, debütált Tóth Fruzsina…

 In HÍREK

Ötödik mérkőzésünket vereséggel zártuk a Duna Regionális Ligában, így a következő, belgrádi fordulóra három győzelemmel, két vereséggel és kilenc ponttal mehetünk majd,

Hungerit-Szentesi VK – Rapid Bucuresti 8–11 (0–0, 2–1, 1–5, 5–5)
Női vízilabda, Duna Regionális Liga, 1. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, 200 néző. Vezette: Berki, Klisura.
Hungerit-Szentesi VK: Füsti – Kudella 1, Mihály 1, Kádár, Mandics 1, Kövér-Kis 4. Csere: Tóth F., Mácsai, Dömsödi 1, Czirbus, Korom, Dávid. Vezetőedző: Vidumanszky László.

Gól nélkül maradtak a csapatok az első negyedben, mivel jól védekeztek, valamint a lövések zöme végül a kapufán csattant. A második negyedet megnyertük 2–1-re, azonban a fordulást követően átgázolt rajtunk a román ellenfél. A harmadik nyolc percben véget ért a gólszegénység, a Rapid játékosai ötször betaláltak, míg mi csak egyszer. Így 3–8-at mutatott az eredményjelző a negyedik negyed kezdetén. 8–6-ig felzárkóztunk, de egy ejtéssel ismét gólt szerzett a bukaresti csapat, így az utolsó percekre már csak a különbség maradt kérdés.

🗣 Vidumanszky László: – A Bukarest jól kihasználta a fizikumát ellenünk, amivel nem tudtunk mit kezdeni. Jól indítottuk a mérkőzést, de nagyobb különbséget is felépíthettünk volna. A centerjátékunkat kioltották, vagy rossz passzt adtunk, vagy pedig megszerezték a labdát a román játékosok. Védekezésben voltak jó és rossz periódusaink, bánt, hogy amikor visszajöhettünk volna a meccsbe, kaptunk néhány potyagólt. A mérkőzés végén a Rapid rutinosan megtartotta a labdát, és annyit adott ki magából, ami szükségesnek bizonyult a győzelemhez.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #rapidbucuresti #szentes #vizilabda #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search