Rangadót nyertünk!…

 In HÍREK

Óriási csatában, fordulatos események után 10–9-re legyőztük a Honvédot a férfi OB I A csoportjának 9. fordulójában.

Metalcom-Szentes 🆚 Honvéd 10–9 (3–3, 2–0, 2–4, 3–2)
Férfi bízilabda OB I, A csoport, 9. forduló. Szentes, 300 néző. Vezette: Csizmadia, Tordai.
Metalcom-Szentes: Meixner – Kókai, Nagy M. 4, Vörös, Pellei F. 1, Somogyi 3, Kriszoszpatisz 1. Csere: Kiss K. 1, Pellei K., Manojlovics, Tóth Gy., Hegedűs, Kuzmenko. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Honvéd: Decker A. – Kardos 2, Illés 1, Szirányi 2, Szívós 3, Juhász Zs., Manhercz Á. Csere: Duvnjak (kapus), Kiss B., Shimizu, Fülöp 1, Simon R., Gregor, Simon Á. Vezetőedző: Merész András.
Gól – emberelőnyből: 8/5, ill. 7/2.
Ötméteresből: -, ill. 2/1.
Kipontozódott: Kókai, Hegedűs.

Szirányi Balázs góljával indult a találkozó, azonban ezt követően Nagy Márton és Somogyi Balázs vezérletével átvettük a vezetést. Az első negyed 3–3-mal ért véget, de gyors két találat után már 5–3 volt a javunkra a második elején.

Kardos Alexander szépített a harmadik negyed első támadásából, majd Nagy és Kriszoszpatisz válaszolt. 7–4 után viszont óriási erőre kapott a Honvéd, megfordították a találkozót. Öt és fél perccel a meccs vége előtt már 7–8 állt az eredményjelzőn, de fantasztikus hangulatban, két emberelőnyös és egy akciógólt szereztünk. 10–8 után még belefért egy szabaddobás gól Szívós Mártontól, a maradék egy percben már megtartottuk előnyünket, és megnyertük a rangadót.

🗣 Pellei Csaba, a Metalcom-Szentes vezetőedzője: – Borzasztóan boldog vagyok, hogy ismét bebizonyítottuk – a pécsi döntetlen után –, hogy hiába fordít az ellenfél nagyobb előnyünkről, képesek vagyunk pontot, pontokat szerezni, van tartásunk. Döntetlennel kezdtük a negyedik negyedet, a fantasztikus kapusteljesítménynek és a csapategységnek köszönhetően megnyertük a találkozót egy nálunk magasabban jegyzett együttes ellen. A céljaink nem változtak a bajnokságban, a 9-12. helyért küzdünk. Szeretnénk a tavalyi eredményünknél jobban szerepelni. Fantasztikus hangulatot teremtettek az uszodában a szurkolók, köszönjük nekik a bíztatást, hozzátették nekünk azt a pici pluszt a nehéz percekben, amire szükségünk volt a sikerhez. 🗣

📅 Legközelebb január 26-án ugrik medencébe férficsapatunk, 17 órától a BVSC vendégei leszünk.

✍️ Becsei Dávid
📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #honvéd #vizilabda #waterpolo #szentes #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search