Újra medencébe ugrottak bébi csapataink…

 In HÍREK

🤽‍♂️🤽‍♀️👶💙❤️

Hétvégén Szentesen és Békéscsabán folytatták bébi csapataink szereplésüket, Hevesi Anita és Torday Árpád is nagyon pozitívan értékelte a gyerekek teljesítményét.

Dél-keleti bébi bajnokság Zöld csoport, 4. forduló, Szentes:
Hevesi Anita edző:
Szombaton hazai medencében bizonyíthattunk bébi korú játékosainkkal a bajnokság 4.fordulójában. 
Ebben az évben egy erős csoportban játszunk, olyan fiúk között, akik nem augusztusban kezdtek el vízilabdázni, mint nálunk a csapat nagy része. 
Pont ezért örömteli, hogy meccsről-meccsre milyen tisztességesen helytállunk, fejlődünk és abban is biztos vagyok, hogy hasznunkra fognak válni ezek a nehéz meccsek! Ha visszagondolok az augusztusi kezdésre, az első közös meccseinkre, jó látni, hogy fél év alatt milyen sokat haladtunk előre. 

Az Egerrel és a Nagyváraddal játszottunk, akik ellen az előző fordulókban sokszor a kapuig sem jutottunk el, most pedig már ügyesen kialakítottuk a helyzeteinket. 

Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, küzdöttek-hajtottak, megcsinálták, amit kértem tőlük!

Dél-keleti bébi bajnokság Piros csoport, 4. forduló, Békéscsaba:
Torday Árpád edző:
Hétvégén a baby fiú csapattal Békéscsabán voltunk. Mindkét meccsen remekül játszottunk, betartottuk a megbeszélt taktikát. A fegyelmezettségnek köszönhetően a Vojvodina csapatát, aki az egyik legerősebb gárda a csoportunkban, legyőztük, majd következett a HVSC, akiket szintén! Mivel ebben a bajnokságban nem számoljuk az eredményt, számszerűsíteni nem tudok, de mindkét csapatnak 10 gól fölött lőttünk! Mindenki kapott elég játéklehetőséget, éltek is vele srácok, bebizonyítva, hogy mennyire szeretik a vízilabdát.




Source

Start typing and press Enter to search