Legyőztük a Pécset!…

 In HÍREK

Kiélezett mérkőzésen 8–7-re legyőzte férficsapatunk itthon a Pécset az OB I alapszakaszának utolsó előtti alapszakasz-mérkőzésén.

Metalcom-Szentes 🆚 Pécs 8–7 (3–1, 2–1, 0–1, 3–4)
Férfi vízilabda OB I, 13. forduló. Szentes, 350 néző. Vezette: Kovács Cs. T., Bereczki.
Metalcom-Szentes: György D. – Nagy M. 3, Vörös, Hegedűs, Pellei F. 3, Somogyi, Kriszoszpatisz 1. Csere: Kókai, Kiss K., Pellei K., Manojlovics, Tóth Gy. 1, Kuzmenko. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Pécs: Józsa – Horváth Zs., Zerinváry 1, Csaba 1, Csacsovszky E. 4, Csacsovszky A., Chilkó. Csere: Jakab, Palotás S., Rakonjac 1, Krizsán. Opacak. Vezetőedző: Lukács Gergely.
Gól – emberelőnyből: 10/2, ill. 13/3.
Ötméteresből: 1/0, ill. 2/2.
Kiállítva cserével: Manojlovics.
Kipontozódott: Kókai, Kriszoszpatisz.

🗣 Pellei Csaba: – Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy egy nagyon kemény, de sportszerű mérkőzésen legyőztük a Pécset. A várakozásainknak megfelelően kiélezett mérkőzés volt. 1–0-ra még a vendégek vezettek, ezután viszont elmentünk 4–1-re, és mindig nálunk volt az előny. Rendkívül örülök és boldog vagyok, de még Szombathelyen vár ránk egy nehéz találkozó az alapszakaszban. Vannak problémáink, nyalogatjuk a sebeinket, de óriási dolog, hogy mindenki tudta és akarta vállalni a játékot ma este. 🗣

Ötméteresből szerzett találattal a Baranya megyeiek jutottak vezetéshez, de ezután egy 4–0-s sorozattal átvettük, majd megszilárdítottuk vezetésünket. A nagyszünetre 5–2-vel mehettünk. Kemény, de sportszerű meccset játszottunk, amelynek második és harmadik negyedét is a vendégek nyerték meg, de a záró nyolc perc gólesőjével nem forgott komoly veszélyben a győzelmünk, egyszer sem tudtak egyenlíteni Chilkó Mártonék.

Jövő szombaton 16 órától Szombathelyen ugrunk medencébe.

✍️ Becsei Dávid
📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #pécs #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanuto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search