Az UVSE ellen zárunk itthon…

 In HÍREK

A női vízilabda OB I alapszakaszának utolsó fordulójában holnap 19 órától a bajnoki címvédő UVSE-t fogadjuk.

Az újpestiek elleni találkozónk eredményétől függetlenül már biztosan a tabella hatodik helyén végzünk, így vasárnap a BVSC otthonában játszunk majd az elődöntőbe kerülésért, ahol az egyik fél hetedik pontjáig tartó a párharc 6–0-s fővárosi vezetésről indul.

Csapatunk másfél hete edzőváltáson ment keresztül, az ideiglenesen kinevezett Brávik Fruzsinától Komlósi Péter vette át az tréneri feladatokat véglegesen.

– Az alapoktól kezdtük el a munkát új edzőnkkel, aki bár először irányíthat női csapatot, teljesen képben van a női mezőnyt illetően. Rengeteget tanulhatunk tőle, mindenki pozitívan fogadta az érkezését, maximálisan odatesszük magunkat, hogy elsajátítsuk azokat a dolgokat, amiket elvár tőlünk – beszélt a Komlósi Péterrel való munkáról a Hungerit-Szentesi VK csapatkapitánya, Kövér-Kis Réka.

Holnap az UVSE ellen zárunk az alapszakaszban itthon, míg vasárnap a BVSC otthonában ugrunk medencébe.

– Holnap minden bizonnyal egy csalódott együttest fogadunk, mivel az UVSE 8–7-es vereséget szenvedett Padovában a LEN-kupa negyeddöntőjében, így búcsúztak. Mérkőzésünk esélyese az Újpest, de szeretnénk megnehezíteni a dolgukat, hogy ne könnyen szerezzék meg a három pontot. Ez a meccs a jövőnket építheti a rájátszásra és a Duna-liga hatos döntőjére.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #uvse #újpest #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search