Női csapatunk vereséget szenvedett a címvédő UVSE-től…

 In HÍREK

A női vízilabda OB I alapszakaszát a bajnoki címvédő UVSE ellen 5–21-es végeredménnyel zártuk hazai medencében.

Hungerit-Szentesi VK–UVSE 5–21 (1–5, 1–3, 1–8, 2–5)
Női vízilabda OB I, 18. forduló. Szentes, 150 néző. Vezette: Füzesi, Ercse.
Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki – Szabó K., Perez, Mihály, Kádár 2, Mandics, Kövér-Kis 1. Csere: Füsti-Molnár (kapus), Fodor, Dömsödi, Dávid, Korom 2, Kudella, Hlavata. Vezetőedző: Komlósi Péter.
UVSE: Maczkó – Neushul 1, Faragó K. 1, Parkes 2, Szűcs 1, Keszthelyi 5, Rybanska 2. Csere: Baksa 2, Mucsy 2, Paul 1, Peresztegi 4. Vezetőedző: Benczur Márton.
Gól – emberelőnyből: 10/1, ill. 13/6.
Ötméteresből: 1/0, ill. 3/1.
Kiállítva cserével: Keszthelyi.
Kipontozódott: Mihály, Kövér-Kis, ill. Rybanska.

LEN-kupából kiesésük után fogadtuk a csalódott újpestieket, akik magabiztos sikert arattak otthonunkban.

A Hungerit-Szentesi VK kispadján debütált Komlósi Péter vezetőedző, aki elmondta, elégedett a lányok eddig munkájával, de rengeteg teendő vár még csapatunkra.

Komlósi Péter: – Az elkezdett munkánkhoz képest túlságosan korai volt ez a mérkőzés még, a végeredmény abszolút nem mérvadó. Eddig mindössze egyszer tudtunk teljes kerettel készülni, a meccs előtti este. Számítottam rá, hogy nagyobb különbségű vereség lesz, erre felkészítettem a lányokat is. A lényeg, hogy átestünk a tűzkeresztségen. Jó a hangulat a csapatnál, tudja mindenki, hogy nem egyik napról a másikra lesz eredménye a munkánknak. Tetszik, hogy vevők a lányok a tanulásra, akarnak dolgozni. Csináljuk a dolgunkat, megpróbáljuk felvenni azt az irányt, amit képzelek a vízilabdáról. Rendkívül fiatal összetételű a keretünk, az egyéni képzés folyamatos Brávik Fruzsinával.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #uvse #újpest #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search