Újabb fontos meccset játszunk itthon…

 In HÍREK

A férfi vízilabda OB I 4. fordulójában ismét hazai környezetben ugrunk medencébe holnap 18 órakor, mivel a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában az UVSE-t fogadjuk.

Három negyeden át szoros mérkőzést játszottunk egy hete a Kaposvár ellen itthon, a záró nyolc percet viszont 6–1-re megnyertük, az összecsapást pedig 13–8-ra.

– A Kaposvár elleni három pontnál már csak az UVSE elleni a fontosabb – utalt a holnapi találkozónk jelentőségére a Metalcom Szentes trénere, Pellei Csaba.

– Több utánpótlás válogatott vízilabdázójuk, valamint két rutinos játékosuk van az újpestieknek. A vízilabda két eltérő stílusa találkozik majd a Szentes–UVSE összecsapáson. Rengeteget mozognak, bíznak a kapusukban, ezzel pedig többször jobb csapatot is legyőztek. Kivívták az OB I tiszteletét, de nekünk itthon semmi más nem elfogadható, csak a győzelem– fogadkozott vezetőedzőnk.

A középszakasz alsóházában Tatabányán kikaptunk, majd a Kaposvár ellen sem úgy játszottunk három negyeden át, ahogy szerettünk volna.

– A Kaposvár elleni rossz három negyed egy hosszabb folyamat része volt. Még az alapszakaszban döntetlent játszottunk Szombathelyen, pedig nyerni szerettünk volna, majd első meccsünket a rájátszásban elvesztettük Tatabányán. Ezzel egy rövid, de negatív periódusba kerültünk, amiből tudtuk, hogy a somogyiak ellen ki kell jönnünk. Odatettük magunkat szívből végig, de a negyedik negyedben szakadt át a mentális gát, amely végül megtolta a csapat szekerét – beszélt a Somogy megyeiek elleni mérkőzésről csapatkapitányunk, Somogyi Balázs, aki hozzátette, hogy az UVSE-nek semmi veszteni valója nem lesz ellenünk, de ettől még a három pont a célunk hazai medencében.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #uvse #újpest #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search