Újabb győzelem itthon!…

 In HÍREK

Férficsapatunk újabb győzelmet aratott az OB I-es középszakasz alsóházának 4. fordulójában, hazai medencében az UVSE-t 12–9-re múltuk felül, így már 23 pontunk van.

Metalcom Szentes 🆚 UVSE 12–9 (3–1, 1–3, 4–2, 4–3)
Férfi vízilabda OB I, középszakasz, alsóház, 4. forduló. Szentes, 300 néző. Vezette: Csanádi, Várkonyi.
Metalcom Szentes: György D. – Pellei K. 2, Nagy M. 3, Vörös 1, Hegedűs 1, Pellei F. 1, Kriszoszpatisz 2. Csere: Kókai, Kiss K., Manojlovics, Tóth Gy., Kuzmenko 1, Somogyi B. 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
UVSE: Bisztritsányi – Korényi 3, Szieben, Sziládi, Baksa B. 2, Konarik 2, Aranyi. Csere: Rábavölgyi, Dala, Kádár, Somogyi T., Vígvári 2, Vámosi. Vezetőedző: Benedek Tibor.
Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 7/3.
Kipontozódott: Tóth Gy., ill. Szieben.

🗣 Pellei Csaba: – Beigazolódott a várakozásunk, nehéz meccsre számítottunk, és az is lett. Kiválóan kezdtünk, hamar 2–0 állt az eredményjelzőn. Tovább növelhettük volna az előnyünket, de 3–0 helyett 2–1 lett egy peches újpesti találattal. Erőre kaptak, 4–3-ra már ők vezettek, a nagyszünetre egállal mehettünk. A harmadik negyed közepén összeszedtük magunkat, szinte csak akciógólokat lőve megnyertük a mérkőzést. Elképesztően büszke vagyok a csapatra, mert tavaly 24 ponttal jutottunk be a 9-12. helyért folyó rájátszásba, most pedig öt fordulóval a középszakasz vége előtt már 23-at gyűjtöttünk. Remélem, hogy a hátralevő találkozóinkon tudunk még annyi pontot szerezni, hogy ismét elérjük a célunkat. 🗣

Hegedűs Bence és Nagy Márton góljával indítottunk, ezt követően viszont folyamatosan erőre kapott az UVSE. 3–3-nál egyenlítettek a második negyedben, majd átvették rögtön a vezetést. A nagyszünet után kétszer vezettek, de volt tartás a Metalcom Szentesben és akciógólokkal megfordított a meccset, majd magabiztos, háromgólos győzelmet arattunk.

Legközelebb jövő szombaton 18 órától vár bajnoki Pellei Csaba tanítványaira, amikor a Vasas vendégei lesznek.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search