A Vasas ellen folytatjuk…

 In HÍREK

.
Szerdán nagy csatában 11–10-re legyőzte a Metalcom Szentes a Tatabányát hazai környezetben. Nincs sok idejük a pihenésre férfi pólósainknak, mivel holnap 18 órától már a Vasast fogadjuk az első fordulóból elhalasztott találkozón.
.
– Komoly terhelésben vagyunk, mivel szerda, szombat, szerda, szombat ritmusban játsszuk most a meccseinket, de szerencsére felkészültünk erre a kéthetes szünet során – osztotta meg csapatunk játékosa, ifj. Tóth Gyula.
.
Nem lesz teljesen ismeretlen ellenfelünk számunkra, mivel három hete már megmérkőztünk velük a középszakasz alsóházában, amikor idegenben 10–5-ös sikert arattunk.
.
– Nem szabad azt hinnünk, hogy emiatt könnyű lesz a holnapi mérkőzés. Minden meccs más, de amennyiben taktikusan játszunk, és betartunk minden edzői utasítást, akkor egy jó találkozón begyűjthetjük a három pontot – fogadkozott ifj. Tóth, majd elmondta még, hogy nem számít, hogy mekkora gólkülönbségű sikert aratunk, az a lényeg, hogy nyerjünk. A későbbi párharcok miatt ez rendkívül fontos, hogy jó pozícióból kezdjünk a 9-12 helyért folyó rájátszásban.
.
✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
.
#metalcomszentes #vasas #budapest #szentes #vízilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search