Ismét legyőztük a Vasast!…

 In HÍREK

.
Folytattuk remek sorozatunkat, ma este a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában 10–8-ra legyőztük a Vasast az első fordulóból pótolt meccsen, így már öt találkozó óta veretlenek vagyunk.
.
Metalcom Szentes – Vasas 10–8 (1–2, 3–0, 3–5, 3–1)
Férfi vízilabda OB I, középszakasz, alsóház, 1. forduló. Szentes, 150 néző. Vezette: Tóth I., ifj. Kenéz.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai, Nagy M. 2, Vörös 3, Pellei F., Somogyi, Kriszoszpatisz. Csere: Kiss K. 3, Pellei K., Bozó, Tóth Gy. 1, Hegedűs B., Kuzmenko 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Vasas: Jónás – Bencz 3, Sélley 1, Hegedűs G. 1, Simon 1, Hőna, Halek 1. Csere: Dévai (kapus), Miklós 1, Szabó B., Trombitás, Hajdu, Takács B., Major. Vezetőedző: Bóbis Máté.
Gól – emberelőnyből: 8/0, ill. 6/4.
Ötméteresből: 1/0, ill. -.
Kipontozódott: Hőna.
.
Pellei Csaba: – Már a mérkőzés elején látszódott, hogy ez egy teljesen más meccs lesz, mint a budapesti volt három hete, amelyen nekünk nagyon kijött a lépés. Ma nem játszottunk jól, de idén van annyira jó csapat a Metalcom Szentes, hogy ha az ellenfél hibázik, arra tudunk reagálni. Az elmúlt két összecsapásunk jellemző volt, hogy elmegyünk két-három góllal majd feljön az ellenfél. Ma is ez történt, sőt átvette a vezetést, de nagyon fontos volt, hogy rögtön egyenlítettünk. Összességében megérdemelten nyertünk, de a Vasas is sokkal jobban játszott, mint a fővárosban.
.
Férficsapatunk erőltetett menetben van, mivel szerdán 19.30-tól már újabb mérkőzés vár ránk, Kaposvárra utazunk.
.
✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
.
#metalcomszentes #vasas #budapest #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search