Szétestünk az utolsó negyedben…

 In HÍREK

.
Ötméteresek után 12–10-re elvesztettük a 9. helyért folyó rájátszás első mérkőzését hazai medencében a Pécs után, miután 8–4-es vezetésünkről a rendes játékidő 8–8-cal ért véget.
.
Metalcom Szentes – Pécs 10–12 (2–1, 2–2, 4–2, 0–3, 2–4)
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai, Nagy M. 2, Vörös 1, Pellei F. 1, Somogyi, Kriszoszpatisz 3. Csere: Kiss K., Pellei K., Bozó, Tóth Gy., Hegedűs 2, Kuzmenko 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Pécs: Józsa – Horváth Zs., Csaba 4, Csacsovszky E., Csacsovszky A. 2, Chilkó 1, Rakonjac 1. Csere: Barát (kapus), Zerinváry 2, Turnai, Jakab, Gál 2, Krizsán, Opacak. Vezetőedző: Lukács Gergely.
Gól – emberelőnyből: 9/2, ill. 10/1.
Ötméteresből: 5/3, ill. 5/4.
Kiállítva cserével: Chilkó.
Kipontozódott: Kókai, Kiss K.
Az egyik fél második sikeréig tartó párharc állása: 1–0 a Pécsnek.
.
Pellei Csaba: – Gratulálok a győzelemhez. Nem voltam még ilyen helyzetben, hogy négygólos előnyről vereséget szenvedjünk. Idén az volt ránk jellemző, hogy a Metalcom Szentes a döntetlenkörüli végjátékot akár több góllal is képes volt megnyerni. Most 8–4 elhittük, hogy megvan a meccs, majd az utolsó negyed 8–5-ről indult, amelyben a Pécs védekezést váltott, amit a vízben nem tudtunk lereagálni, nagyon rövid időn belül három gólt kaptunk lefordulásból. Kaptunk két-három fórt még, de kapura sem lőttünk belőlük, gyakorlatilag szétestünk. Megérdemelten nyert a Pécs, mivel nyerhettünk volna, de nem tettük meg, nem zártuk le, így ők szerencsével de sikert arattak ötméteresek után. Nincs még vége a párharcnak, jövő szombaton idegenben egyenlíteni szeretnénk.
.
A párharc második mérkőzését jövő szombaton 19 órától Pécsett rendezik.
.
📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #pécs #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search