Elvéreztünk Pécsett, a 10. helyen zárjuk a bajnokságot…

 In HÍREK

.
Kiélezett mérkőzésen 7–6-os vereséget szenvedtünk Pécsett, így elvesztettük a 9. helyért rendezett párharcot, és a 10. pozícióban zárjuk a bajnokságot.
.
Pécs 🆚 Metalcom Szentes 7–6 (2–2, 3–1, 1–1, 1–2)
Férfi vízilabda OB I, rájátszás a 9. helyért, 2. mérkőzés. Pécs, 200 néző. Vezette: Tordai, Kenéz.
Pécs: Józsa – Horváth Zs. 1, Csaba, Csacsovszky A., Csacsovszky E. 2, Chilkó 2, Rakonjac. Csere: Zerinváry 1, Turnai, Jakab 1, Gál, Krizsán, Opacak. Vezetőedző: Lukács Gergely.
Metalcom Szentes: Meixner – Kiss K., Pellei K. 1, Vörös 1, Tóth Gy., Kuzmenko, Kriszoszpatisz 1. Csere: Kókai, Nagy M. 2, Bozó, Hegedűs, Pellei F., Somogyi 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 13/4, ill. 13/2.
Ötméteresből: 1/0, ill. 1/1.
Kipontozódott: Krizsán, ill. Kókai, Hegedűs.
.
Az első negyedben már 2–0-ra vezettünk Pécsett, köszönhetően jó védekezésünknek és a kapuban jól teljesítő Meixner Marcellnak. Ekkor kihagytunk egy emberelőnyt, ami fordulópontot jelentett a mérkőzésen.
.
Megérkeztek a baranyai gólok, az első negyed végére egyenlítettek, majd a másodikban már 5–2 t is mutatott a hazai eredményjelző. A záró nyolc percben szinte teljesen ledolgoztuk hátrányunkat, 7–6-nál támadtunk az egyenlítésért, azonban ez nem sikerült, így a Pécs a párharcunk második mérkőzését is megnyerte, így a 9. helyen végzett a bajnokságban.
.
Pellei Csaba: – Teljesen megérdemelten lett 9. helyezett a Pécs, mivel az előző párharcban 4–1-ről fordított a Tatabánya ellen, ami nem kis dolog, illetve ellenünk is pályahátránya volt. Nem azon a hibán múlott, hogy rosszul könyvelték be a hibáit a játékosainknak, így Hegedűs Bencét a harmadik negyed elején elvesztettük. A kulcs a szentesi mérkőzés volt, amit nem tudtunk megnyerni. Pécsett nagyon nehéz nyerni, nálunk erősebb csapatok is elvéreztek itt idén. Nem vagyok szomorú, nagyon jó és nehéz idényünk volt. Óriásit léptünk előre, hiszen tavalyhoz képest 11, tavaly előtthöz képest pedig 25 ponttal gyűjtöttünk többet.
.
✍️ Becsei Dávid
Archív fotó: Vidovics Ferenc
.
#metalcomszentes #pécs #szentes #vízilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search