Bronzérmes lett leány gyermek csapatunk!…

 In HÍREK

🥉👏

A BENU Leány Gyermek Bajnokság utolsó fordulójában 8️⃣4️⃣-re győztünk az OSC otthonában. A mérkőzés után megkaptuk a bronzérmeket is, így boldogan utazhattunk haza.

OSC 🆚 Yordo Szentes 4–8 (1–1, 0–3, 2–4, 1–0)
BENU Leány Gyermek Bajnokság, 22. forduló. Budapest, Nyéki István Sportuszoda. Vezette: Biró, Sajben.

A csapat tagjai: Remzső Angéla, Héri Nóra, Bíró Borbála, Vincze Dóra Dorka, Mácsai Kata Gréta, Dobos Jázmin, Tatár Kiss Virág, Tóth Fruzsina, Asztalos Réka, Kovács Petra Karina, Bonca Vivien Patricia, Boldizsár Rebeka, Mácsai Eszter, Balogh Imola Jázmin, Koncz Tímea, Varga Nóra, Héri Kinga. Edző: Győri Eszter.

Győri Eszter: – Szépen csillog ez a bronzérem, évről-évre megmutatjuk, hogy egy kisvárosból is fel tudjuk venni a versenyt a pesti csapatokkal. Az előző két évben aranyérmet akasztottak a nyakunkba, most bronzot, de semmiképpen sem lehetünk csalódottak. Nagyon sokat fejlődtünk az esztendő során. Sok tehetséges játékosunk van, akiknek a nagy része idén tapasztalta meg először az országos bajnokság légkörét. Talán csak amiatt maradt bennem hiányérzet, hogy az előttünk végző BVSC és UVSE ellen egyszer sem tudtunk kiállni teljes létszámban sérülések és betegségek miatt. Köszönöm az egész éves alázatos és szorgalmas munkát a gyerekeknek és a sok segítséget, támogatást a szülőknek. Hajrá Szentes!



Source

Start typing and press Enter to search