Élet-halál harc lesz minden meccs…

 In HÍREK

🔥🔥
.
Megtartották ma délben a férfi OB I és Magyar Kupa csoportjainak sorsolását a Magyar Vízilabda Szövetség székházában, amely után férficsapatunk vezetőedzőjével, Pellei Csabával beszélgettünk.
.
Mit szólsz a bajnoki sorsoláshoz?
.
Sajnos ismét nem volt szerencsénk, lényegesen erősebb csoportba kerültünk. Úgy látom, hogy a Vasas, a Honvéd és a Kaposvár is erősebb, mint amely csapatok az A csoportba kerültek. Egyedül a BVSC gyengébb papíron párjától, a Miskolctól, amelyet elkerültük.
.
Milyen célokkal vághatunk neki az idénynek?
.
Élet-halál harc lesz idén számunkra a bajnoki küzdelem. Olyan erős keretünk lesz, mint tavaly, ezért egy masszív középcsapat szeretnénk lenni. Erre minden esély megvan, de a sorsolással elképesztően nehéz helyzetbe kerültünk. Minden találkozónak óriási tétje lesz. Nehéz tervezni, mert amennyiben adódik egy sérülés vagy betegség, az felboríthatja az egészéves tervünket.
.
A kupasorsolás viszont kedvezőbbnek látszik. Szentesen lesz a torna, az UVSE-vel, a BVSC-vel és a Szombathellyel szállunk harcba az egyetlen továbbjutó helyért.
.
A legfontosabb, hogy a selejtezőtornát Szentesen játszhatjuk. A kupaszereplés a bajnoki idényre is jó erőfelmérő lehet, hiszen a BVSC-vel és a Szombathellyel egy nyolcasban vagyunk az OB I-ben. Itthon reális eséllyel gondolhatunk a továbbjutásra, de arról is képet kaphatunk majd, hogy hol tartunk a felkészülésben.
.
Három nap híján egy hónapja edz a csapat. Hogy halad a munka?
.
Eddig minden a terveink szerint halad, egyedül az okoz bosszúságot, hogy csapatkapitányunk, Somogyi Balázs térdsérülést szenvedett, amiről egyelőre még nem tudjuk, hogy mennyire komoly. Ezen a héten elkezdjük az edzőmeccsek sorozatát is, mivel Szentesen készül az szezonstartra a Szombathely és a Miskolc is.
.
✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
.
#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #szentes #bajnokság #magyarkupa #waterpolo #pallanuoto #waterpolo #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search