Tornagyőztesek lettünk Rijekában…

 In HÍREK

🏆🥇
.
Az elmúlt napokban a 🇭🇷 horvátországi Rijekában edzőtáborozott ifjúsági csapatunk, amely felkészülési meccsek mellett részt vett a H2O Polo Cupon is, amelyen mindhárom mérkőzést megnyerve aranyérmes lett.
.
🗣 – A rijekai tornára 2004-es és 2001-es fiúkkal érkeztünk. Ennek a csapatnak az első megmérettetése a szentesi és a hódmezővásárhelyi Diapolo Kupa volt, majd a pontot az i-re Horvátországban tettük fel. Nem sok idő van a pihenésre, 26-án a serdülőkkel már Kassára megyünk. A védekezésünk magáért beszél, ahogyan azt a kapott góljaink száma mutatja. U19-es válogatottak, vagyis nálunk fizikálisan erősebb csapatok ellen vízilabdáztunk, a legfiatalabbak is minimum másfél negyedet a vízben töltöttek. Több olyan szituációt is láttam, amiben brillíroztunk, nagyon örülök, hogy több figurát sikerült kiválóan begyakorolnunk, ez óriási előrelépés – értékelte a horvát túrát a Szentesi VK ifjúsági csapatának vezetőedzője, Kasza Károly.
.
🤽‍♂️ Eredményeink a tornáról 🤽‍♂️
Szentesi VK – Nagy-Britannia U19 17–7 (3–0, 6–1, 6–3, 2–3)
Gólszerzőink: Bozó 4, Gut 3, Mácsai G. 2, Kasza D. 2, Márton 2, Gila 1, Rébeli 1, Makán 1, Kürti-Szabó 1.
.
Belgium U19 – Szentesi VK 0–13 (0–3, 0–3, 0–4, 0–3)
Gólszerzőink: Barna 3, Mácsai G. 3, Kasza D. 2, Kürti-Szabó 2, Kormányos 1, Makán 1.
.
Primorje Rijeka – Szentesi VK 8–14 (3–4, 2–3, 3–2, 0–5)
Gólszerzőink: Bozó 5, Mácsai G. 5, Barna 2, Kasza 1, Makán 1.
.
A Szentesi VK tagjai: Czanik Sándor, Kormányos Gergő, Makán Róbert, Takács Krisztián, Vecseri Martin, Kürti-Szabó Máté, Rébeli Bendek, Barna Márton, Kasza Dániel, Bozó Péter, Mácsai Gergely, Gut Zsombor, Gila Péter, Kovács Kristóf, Orosz Márk. Vezetőedző: Kasza Károly. Másodedző: Vecseri László.
.
📸 VK Primorje Erste Bank
.
#szentesivízilabdaklub #rijeka #szentes #vízilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix





























Source

Start typing and press Enter to search