Rekordlétszámmal rendezzük meg a Takarék Kupát…

 In HÍREK

.
A szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában immár negyedik alkalommal rendezzük meg csütörtöktől szombatig utánpótláscsapatok számára a Takarék Kupát. Idén rekordlétszámú nevezés érkezett, így 4️⃣ ország 2️⃣9️⃣ csapata ugrik majd vízbe.
.
A IV. Takarék Kupa 2007-es korosztályában nyolc, a 2008-asban tizenkettő és a 2009-esben tizenegy csapat indul. ▶️ A mérkőzések holnap reggel 9 órakor kezdődnek a 33 méteres medencénkben a 2007-esek meccseivel, míg az utolsó találkozót szombaton 12.30-tól rendezzük az 50 méteresben, ahol a tét a 2009-10-es korosztály aranyérme lesz. 🔚 Ezt követően 13.45-től záróünnepséget tartunk, ahol minden csapat legjobb játékosát díjazzuk, valamint korosztályonként az első három együttes 🥇🥈🥉 éremben részesül.
.
Már a hétvégén nálunk edzőtáboroztak az egriek (képünkön), akik a Takarék Kupán is itt lesznek.
.
A Szentesi Vízilabda Klub természetesen minden korosztályban képviseli magát, de Magyarországról még a BVSC, a Szeged, a Debrecen, a Szolnok, a Szombathely, a Pécs, a Ferencváros, a Békéscsaba, az Eger, a Csongrád és a Hódmezővásárhely is részt vesz a tornán. 🇷🇴 Romániából érkezik a Nagyvárad, 🇷🇸 Szerbiából a Szabadka, valamint 🇨🇭 Svájcból a Lausanne, amelynek a vezetőedzője klubunk korábbi ifjúsági Európa-bajnoka, Hyc Tamás.
.
Csoportbeosztások, A csoport (2007): Szentes lány, Kiskunfélegyháza, BVSC, Debrecen. B Csoport (2007): Szentes fiú, Nagyvárad, Szpartak Szabadka, Szeged lány. C csoport (2008): Szentes lány, Lausanne, Csongrád, Szolnok, Pécs II., FTC lány. D csoport (2008): Szentes fiú, Békéscsaba, Eger, Pécs I., Kaposvár, Szombathely. E csoport: Szentes piros, Eger lány, FTC, HVSC. F csoport: Szentes kék, Csongrád, Pécs, Szombathely.
.
🩸 Adj vért, és ments meg 3 életet! Pénteken 13-tól 16 óráig az Üdülőközpontban véradásra is lesz lehetőség.
.
📸 Vidovics Ferenc
.
#szentesivízilabdaklub #szentes #takarékkupa #preseason #vízilabda #waterpolo #pallanuto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search