Belevágtunk az edzőmeccsekbe…

 In HÍREK

.
Újabb mérföldkőhöz érkezett férficsapatunk, a Metalcom Szentes felkészülési időszaka, ugyanis az elmúlt egy hétben már több edzőmeccset is játszottak Pellei Csaba vezetőedző tanítványai.
.
– A Miskolc elleni kétkapuzásunk kimondottan jól sikerült, míg a Szombathely ellen több hibát vétettünk. Fontos megjegyezni, hogy csapatkapitányunk, Somogyi Balázs egyik tesztmérkőzésen sem játszott, mivel kisebb térdsérüléssel bajlódik – beszélt az első benyomásokról.
– Ezen a héten a Debrecennel is vízbe ugrottunk. Bár már edz, de meccsen még nem számíthattam Balázsra, valamint román válogatott pólósunknak, Gergelyfi Róbertnek családi problémák miatt haza kellett utaznia – folytatta Pellei.
.
A felkészülés hajrájába érkeztünk, hiszen szeptember elsején és másodikán Szentesen rendezzük meg a Magyar Kupa selejtezőjét, amelyen a BVSC-vel, a Szombathellyel és az UVSE szállunk harcba az egyetlen továbbjutó helyért.
.
A BVSC már hétfőn megérkezik a Kurca-parti városba, hiszen péntekig nálunk edzőtáboroznak, mi is játszunk velük edzőmeccset.
.
✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
.
#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #szentes #preseason #vízilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix
















Source

Start typing and press Enter to search