Nagy sikerrel zárult a IV. Takarék Kupa, amelyet a szentesi Dr. Rébeli-Szabó Józ…

 In HÍREK

Nagy sikerrel zárult a IV. Takarék Kupa, amelyet a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában rendeztünk meg. A három korosztályban összesen 380 gyerek ugrott vízbe a torna során.
.
🗣 – Nem helyeztünk nyomást a gyerekekre, senkinek sem kellett eredménykényszerben játszani. A legfiatalabbaknál, a 2009-eseknél nem hirdettünk győztest, mindenki aranyéremmel a nyakában mehetett haza, valamint sok-sok élménnyel. A másik két kategóriában, a 2007-eseknél és a 2008-asoknál is jó eredményeket értek el a Szentesi VK csapatai, így természetesen elégedett vagyok. Jól szolgálta a torna a legfőbb célját, a fiatalok kipróbálhatták az új szabályokat. Elképesztően örülök, hogy kiváló visszhangja lett a tornának a többi csapat részéről, összesen 380 gyerek ugrott vízbe a torna során az ország minden részéről – összegezte a IV. Takarék Kupát Kis Balázs, a Szentesi Vízilabda Klub ügyvezetője.
.
A torna érmeit Gór-Nagy Miklós világbajnok vízilabdázó, Bujdosó Tamás, a Szentesi VK elnöke és Gémes László, a Csongrád megyei Közgyűlés tagja adta át.
.
A IV. Takarék Kupa végeredménye, 2007-es korosztály: 1. BVSC, 2. Szentes fiú, 3. Szentes lány, 4. Nagyvárad, 5. Szeged lány, 6. Kiskunfélegyháza, 7. Debrecen, 8. Szabadka.
2008-as korosztály: 1. Szolnok, 2. Pécs, 3. Békéscsaba, 4. FTC lány, 5. Eger 6. Nagyvárad, 7. Szentesi fiú, 8. Szpartak Szabadka.
.
A torna pénteki napján véradásra is nyílt lehetőség, amellyel tizenkilencen, köztük három játékosunk, Nagy Márton, Pellei Frank és Athanasziosz Kriszoszpatisz élt.
.
📸 Vidovics Ferenc
.
#szentesivízilabdaklub #szentes #takarékkupa #vízilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix






















Source

Start typing and press Enter to search