A BVSC vendégei leszünk…

 In HÍREK

Négy tétmérkőzés óta veretlen férficsapatunk, amely holnap 17 órakor a BVSC otthonában ugrik medencébe az OB I második fordulójában.

Bár a Magyar Kupa-selejtezőjében nem szenvedtünk vereséget hazai környezetben, az UVSE és a BVSC elleni döntetlenünknek teljesen más a megvilágítása, mint a szerdai Eger elleninek, amelyet már a bajnokságban értünk el.
Több sajtóorgánum is bombameglepetésként írt a Heves megyeiek ellen játszott 11–11-es döntetlenünkről. Holnap viszont már egy rendkívül fontos feladat áll előttünk, a BVSC otthonában szeretnénk pontot, pontokat szerezni.

A fővárosiak játékoskeretében nagy változás nem történt a nyáron, az érkezők oldalán mindössze az ifjúsági csapatból felkerültek neve olvasható. Mladoniczky Tibor, Tanczer Tamás, Ágh György, Balaska Dániel. A Vasashoz távozott Török Béla, míg Várnai Kristóf Szolnokon folytatja pályafutását, de idén már Ambrus Ferenc sem a BVSC sikereiért pólózik.

Ahogyan mi, úgy a BVSC sem jutott tovább az MK-ból. Az OB I első fordulójában győzelemmel kezdtek, a szombathelyi AVUS otthonában 14–12-es sikerrel vitték el a három pontot.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #bvsc #budapest #szentes #vízilabda #pallanuoto #waterpolo #tippmix #magyarbajnokság



Source

Start typing and press Enter to search