Férfi OB I: fáradtan elmaradt a pontszerzésünk…

 In HÍREK

A kiélezett harmadik és negyedik negyed kevésnek bizonyult, férficsapatunk 12–7-es vereséget szenvedett a BVSC otthonában az E.ON férfi vízilabda OB I B csoportjának második fordulójában.

BVSC 🆚 Metalcom Szentes 12–7 (3–1, 5–2, 2–2, 2–2)
E.ON férfi vízilabda OB I, B csoport, 2. forduló. Budapest, Szőnyi út, 150 néző. Vezette: Kun, Várkonyi.
BVSC: Györke – Csapó 3, Kovács P. 1, Pásztor 2, Mészáros, Sugár, Szabó B. 3. Csere: Czigány 1, Mladoniczky, Tanczer, Ágh 1, Létay, Lajkó 1. Vezetőedző: Szűcs Levente.
Metalcom Szentes: Meixner – Nagy M. 2, Vörös, Basara 2, Pellei F. 1, Somogyi, Kriszoszpatisz 1. Csere: Kókai, Mátyók 1, Pellei K., Bozó, Hegedűs, Gergelyfi. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 5/3, ill. 8/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.

Az első perctől kezdve magasabb hőfokon pörögtek a hazaiak, így már két negyed után magabiztos előnyre tettek szert a hazaiak, mivel 8–3-ra vezettek. 9–3 és 10–6 is állt az eredményjelzőn, a végén viszont a játékvezetők ötgólos különbséggel fújták le a találkozót.

🗣️ Pellei Csaba, a Metalcom Szentes vezetőedzője: – Fáradt csapat benyomását keltettük, míg a BVSC más hőfokon kezdte a mérkőzést. Négy olyan peches gólt kaptunk a meccs során, amelyből egy is sok. Megpróbáltunk mindent, teljesen mindegy, hogy 10–9-re vagy 12–7-re kapunk ki. Szentesen mindenképpen javítani fogunk ellenük, most viszont gratulálok a fővárosiak győzelméhez.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #bvsc #szentes #budapest #vízilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search