E.ON férfi OB I: a Honvédhoz látogatunk…

 In HÍREK

Másfél hét szünet után ismét bajnoki mérkőzés vár férficsapatunkra, a Metalcom Szentesre. Ma 19.30-kor a Honvéd ellen a Komjádi Béla Sportuszodában ugrunk medencébe.

Az európai kupasorozatok selejtezői miatt az elmúlt héten nem rendeztek bajnoki fordulót a E.ON férfi OB I-ben. Jól jött ez a pihenő számunkra, hiszen előtte egy hét alatt öt mérkőzést játszottunk, hiszen a hazai Magyar Kupa-selejtező három meccse után az Eger és a BVSC ellen a bajnokságban is vízbe ugrottunk.

A B csoport harmadik fordulójában a Honvéd vendégei leszünk ideiglenes otthonukban. Kellemes emlékek jutnak eszünkbe, ha a tavalyi hetedik helyezettre gondolunk. Január 12-én egy fantasztikus találkozó végén 10–9-es sikert arattunk Szívós Mártonék ellen hazai környezetben.

A nyáron korszakos zsenijét vesztette el a Honvéd. A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely visszavonult, míg a kapus Borna Duvnjak éppen hozzánk igazolt. Ahogyan mi a Honvédtól, úgy ők is igazoltak tőlünk. Ifj. Tóth Gyula náluk folytatja a pályafutását, ahogy Fejős Róbert Debrecenből és Lukács Ábel Kaposvárról.

Velünk ellentétben a Honvéd csak egy bajnoki mérkőzést játszott, Kaposváron 12–6-ra győzött, míg a Szombathely elleni találkozót elhalasztották, míg a Magyar Kupában bejutottak a legjobb nyolc közé a selejtezőből, ahol a Kaposvárt, a Vasast és a Szegedet utasították maguk mögé.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #honvéd #budapest #szentes #vízilabda #pallanuoto #waterpolo #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search