Két vereség a BVSC-től…

 In HÍREK

Több kulcsjátékos távollétében, két vereséggel záruk a fővárosi túránkat. Fiú ifjúsági és serdülő csapatunk is vereséget szenvedett a BVSC otthonában.

Ifjúsági:
BVSC – Legrand Szentes 15–5 (6–1, 2–1, 5–0, 2–3)
A szentesi gólszerzők: Bozó, Barna, Korom, Kürti-Szabó, Mácsai.

Kasza Attila, a Legrand Szentes ifjúsági csapatának edzője: – Gyakorlatilag két negyed alatt eldőlt a mérkőzés. Ezen a meccsen sem tudtunk felállni a kezdőcsapatunkkal betegség miatt, de ennél a mutatott teljesítménynél sokkal többre számítottam. Már az első negyedben átgázolt rajtunk a BVSC, érthetetlenül gyengén védekeztünk, támadásaink pedig rendre kimaradtak. Két negyedben volt tartása a csapatomnak. A meghatározó játékosaim alulteljesítettek, ennél sokkal többre képesek. Ebben magam is hibáztatom. Szégyellem magam a mutatott teljesítményért!

Serdülő:
BVSC – Legrand Szentes 11–10 (4–2, 1–4, 1–2, 5–2)
A szentesi gólszerzők: Kürti-Szabó 4, Rébeli Szabó 3, Kormányos 1, Makán 1, Félegyházi 1.

Kasza Attila, a Legrand Szentes serdülő csapatának edzője: –Az első negyedben elfogadható játékkal indítottunk, az eredmény is formálható volt. Éltünk a lehetőséggel, nagyon bátor, fegyelmezett játékkal megnyertük a második és a harmadik negyedet is. A negyediket szintén jól kezdtük és vezettünk 10–6-ra. Ezt követően sorra kaptuk az elkerülhető gólokat, mert rosszul védekeztünk. A kiegészítő játékosaink gyámoltalanok voltak, nem tudtak játékba lendülni. Nekik is fel kell venni a kesztyűt a csapat érdekében, több szívvel és nagyobb odaadással kell játszaniuk. Az értékeléshez hozzátartozik, hogy egyik legjobb játékosom betegség miatt nem játszhatott. Óriási csatában maradtunk alul egy góllal idegenben. Sokáig ki-ki meccs volt és vezettünk is. Büszke vagyok a csapatomra! Szentesen más eredményt várok!

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #utánpótlás bvsc #vízilabda #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search