Nézőbarát meccset játszanánk a BVSC-vel…

 In HÍREK

A három mérkőzésen eddig hibátlan BVSC-t látjuk vendégül holnap 16 órakor a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában a női OB I negyedik fordulójában. Új játékosunk, 🗣️ Varga Viktória 🗣️ számára különleges találkozó lesz, hiszen hat év után éppen a fővárosiaktól szerződött hozzánk a nyáron.

– Számodra mindenképpen különleges meccs lesz a holnapi, hiszen a BVSC játékosa voltál. Milyen érzések dolgoznak benned?
– Természetesen izgulok, mert hat évig játszottam a BVSC-ben. Furcsa érzés lesz. A martfűi felkészülési tornán már játszottunk ellenük néhány hete, akkor elképesztően izgultam, most viszont már kevésbé. Ez egy igazi presztízsmérkőzés számomra.

– Tudtál kulisszatitkokkal segíteni a héten korábbi csapatodról?
– Nincsenek kulisszatitkai a BVSC-nek. Óriási taktikai repertoárja viszont igen, így hiába készülünk fel négy fórjukra, akkor előhúzzák a kalapból a másik négyet. Mindenki tudja a dolgát, jó keretük van. Amennyiben jól összerakjuk a védekezést és támadásban megtaláljuk a megfelelő embereinket, akkor megnehezíthetjük a dolgukat.

– Eddig három nehéz összecsapáson vagyunk túl. Hogy láttad az elmúlt bajnokikat?
– Ott tartunk, ahol kell. A legjobb védekezésünket a Dunaújváros ellen mutattuk be az első két negyedben. Ha ezt átmentjük és jól támadunk holnap, akkor egy nézőbarát meccset láthatnak majd szurkolóink az uszodában.

– Hogy érzed magad Szentesen?
– Nagyon jól! Féltem, hogy hiányozni fog majd a fővárosi nyüzsgés, de nem, kiválóan érzem magam a nyugodtabb Szentesen.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #bvsc #szentes #budapest #vízilabda #tippmix



Source

Start typing and press Enter to search