Női OB I: 11 gólt dobtunk a Fradinak…

 In HÍREK

Bár 16–11-es vereséget szenvedtünk a Ferencváros otthonában, a második negyedet döntetlenre hoztuk, míg az utolsót két góllal megnyertük a zöld-fehérek ellen az 5. fordulóban.

Ferencváros 🆚 Hungerit-Szentesi VK 16–11 (6–1, 4–4, 4–2, 2–4)
Női vízilabda OB I, 5. forduló. Budapest, Népliget, 200 néző. Vezette: Debreczeni, Kovács S.
Ferencváros: Csehó-Kovácsné Kasó – Máté Zs. 5, Kövesdi 1, Illés A. 3, Huszti, Tóth-Csabai 3, Ráski 1. Csere: Petik, Ramocsai, Pőcze, Muzsnay 1, Hajdú 1, Gémes 1. Vezetőedző: Béres Gergely.
Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki – Villa 1, Jankovics 4, Kádár 1, Kudella, Kövér-Kis 1, Tóth F. 2. Csere: Csiszár, Bocskay, Mácsai K. 2, Dömsödi, Fodor, Máté V. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből: 7/7, ill. 7/4.
Ötméteresből: 5/3, ill. -.
Kipontozódott: Kövér-Kis Réka.

Összefoglaló:
🤽‍♀️ Rendkívül gyorsan érvényesítette a papírformát a Ferencváros. Kevesebb, mint öt perc játék után már 6–0-ra vezettek a hazaiak, első gólunkat Tóth Fruzsina szerezte egy perc és két másodperccel az első negyed vége előtt.

Ezt követően erőre kaptak lányaink, amelynek köszönhetően a második negyedet 4–4-re, az utolsó 4–2-re hoztuk, míg a harmadikat a zöld-fehérek nyerték kettővel. Ezeknek köszönhetően az első negyedben kialakított különbséggel ért véget a mérkőzés, amely után immár teljes erőbedobással készülünk az őszi szezon legfontosabb hétvégéjére, amikor a Magyar Kupa-találkozóink tétje a legjobb négybe kerülés lesz.

Nyilatkozat:
🗣️ Komlósi Péter: – Ha elöl nem megy, akkor pláne nem szabad sok gólt kapni. Úgy kezdtünk, ahogy tilos. Sokkal keményebbnek kellett volna lennünk és több önbizalommal belemenni a mérkőzésbe, mert így rögtön nagyobb előnyt építhettek fel a hazaiak. A felállt védekezésünk jó volt, de a rossz beidegződéseket még el kell felejteniük a lányoknak, mert ezeket az új szabályok keményen büntetik. Szerencsére később elkezdtük lőni a gólokat, remélem a jövőben már a meccs elején, éles szituációban is jól teljesítünk majd. Jön a legfontosabb hétvégénk, amelyben lehetőség nyílik a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé bekerülni, remélem, hogy a legszebb arcunkat mutatjuk a vizsgán.

✍️ Becsei Dávid
📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #ferencváros #budapest #szentes #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search