Férfi OB I: megszereztük első győzelmünket!…

 In HÍREK

A férfi vízilabda OB I B csoportjának hatodik fordulójában 11–6-ra legyőztük itthon a Kaposvárt, így megszereztük első sikerünket a bajnokságban.

Metalcom Szentes 🆚 Kaposvár 11–6 (1–2, 3–0, 4–2, 3–2)
E.ON férfi vízilabda OB I, B csoport, 6. forduló. Szentes, 250 néző. Vezette: Füzesi, Marjay.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai, Nagy M. 5, Vörös, Basara 3, Somogyi, Kriszoszpatisz. Csere: Mátyók, Pellei K. 1, Bozó, Hegedűs, Gergelyfi, Pellei F. 2. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Kaposvár: György D. – Paunovics 1, Berta, Dobos, Mijic 1, Vindisch 1, Juhász-Szelei. Csere: Csiszár (kapus), Kovács O., Giga, Baj 1, Akszentijevics 1, Biros B. 1. Vezetőedző: Surányi László.
Gól – emberelőnyből: 8/0, ill. 11/2.
Ötméteresből: 4/2, ill. 1/0.
Kipontozódott: Dobos.

Nyilatkozat:
🗣️ Pellei Csaba: – Öt nagyon erős csapattal játszottunk korábban, de eddig is megvolt az esélyünk többször a győzelemre, ráadásul két riválisunk ellen egy góllal buktuk el a három pontot. A mai mérkőzésre kiválóan felkészültek a fiúk, jó játékkal rukkoltunk elő, amelyhez fantasztikus kapusteljesítmény társult Meixner Marcell révén. Négy hét szünet után játszottunk, most ismét tizennégy nap múlik el tétmeccs nélkül. Megyünk majd Szombathelyre, valamint fogadjuk a BVSC-t, ez a két találkozó idén, amit feltétlenül szeretnénk megnyerni. Ha sikerül, akkor kiváló pozícióból kezdhetjük majd a tavaszi idényt.

Összefoglaló:
🤽‍♂️ A bajnoki nyitányon óriási meglepetést okozva itthon raboltunk pontot az Egertől, azóta viszont nem tudtunk pontot szerezni. A Vasas és a Honvéd otthonában mindössze egy találattal maradtunk alul, így a hosszabb meccsmentes időszak után már égett csapatunkban a tettvágy.

Mindössze egy perc játékot követően Nagy Márton juttatott bennünket előnyhöz ötméteresből, ezt követően viszont Paunovics és Mijic góljaival fordítottak a vendégek. 2–1-re vezetett a második negyed kezdetén a Kaposvár, az egész mérkőzésen utoljára.

Összeállt a védekezésünk, amely mögött Meixner Marcell parádés teljesítményt nyújtott. Mindezeknek köszönhetően egyre nagyobb előnyre tettünk szert. A harmadik negyed végén Ivan Baasara akciógólját követően már 8–4 állt az eredményjelzőn.

A záró nyolc percet Nagy Márton találata nyitotta, majd mi és a Kaposvár is kétszer-kétszer mattolta az ellenfél kapusát, így a különbség nem változott, végül 11–6-os sikerrel szereztük meg idei első bajnoki győzelmünket.

Legközelebb november 16-án, szombaton 16 órakor vár férficsapatunkra bajnoki meccs, a Szombathely vendégei leszünk.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #kaposvár #vízilabda #győzelem #szentes #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search