Ismerd meg játékosainkat!…

 In HÍREK

ℹ️ℹ️

🆕 Új sorozatot indítunk a 🔴🔵 Szentesi Vízilabda Klub 🔴🔵 közösségi oldalain. Időről időre egy-egy játékosunkat mutatjuk be szurkolóinknak, hogy jobban megismerjék őket.

Elsőként a szombathelyi születésű 👩 Varga Viktóriával 👩 ismerkedhettek meg, akit a fővárosi nyüzsgés után megfogott Szentes nyugodt, családias hangulata.

🙋‍♀️ Varga Viktória
Születési hely, dátum: Szombathely, 1997.09.18.
🗣️ Szombathelyen kezdtem el vízilabdázni, itt ismerkedtem meg a sportág alapjaival, majd nyolc éven át játszottak fiúk között.

Magasság: 170 cm
Becenév: Viki
Előző klub: BVSC

🥈🥉 Eddigi sikereim klubomban: a Magyar Kupában háromszor ezüst-, kétszer bronzérmes voltam a BVSC pólósaként. Az OB I-ben egyszer ezüst-, háromszor bronzérmes voltam.

🇭🇺🤽‍♀️ Válogatott sikereim: U18-as világbajnokságon harmadik, U19-es Európa-bajnokságon hatodik, U20-as világbajnokságon hetedik és hatodik helyezett.

🥰 Legszebb sportélményem: a madridi U18-as világbajnokságon bronzérmet szereztünk, és a négy közé jutásért a házigazda 🇪🇸 spanyolokat győztük le saját közönségük előtt.

Mivel töltöd szívesen a szabadidőd? 👀 Nem rég költöztem Szentesre, ezért gyakran nézelődőm a városban, fedezek fel számomra új helyeket.

Kedvencek:
🧔 Színész vagy színésznő: Heath Ledger
🎤 Zenei előadó: Maroon5
🍝 Étel: császármorzsa, carbonara
🍹 Ital: mohito, illetve szeretem a különlegességeket. Rózsás, levendulás, pisztáciás, egyéb ízesítésű italokat.
🇪🇨 Ország: Galapagos-szigetek, ami ugye Ecuadorhoz tartozik. Imádom az állatokat, egyszer nagyon szeretnék eljutni ide a lenyűgöző élővilága miatt.
🇶🇦 Város: Dubai kiskorom óta lenyűgöző számomra. Áhítattal nézem a mai napig az épületeket. A tenerifei a Loro park az ott élő állatok miatt a másik óriási kedvencem.

#szentesivízilabdaklub #hungeritszentes #vargaviktória #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search