Női OB I: első győzelmünk a tét a megyei rangadón…

 In HÍREK

Sikeres Magyar Kupa-hétvége után szombaton 16 órakor az OB I-ben folytatjuk. Női csapatunk, a Hungerit-Szentesi VK megyei rangadón a Szeged SZTE-t látja vendégül.

Kétszer találkoztunk eddig a Szegeddel. Szeptember 24-én a martfűi felkészülési tornán tartottuk a bajnoki főpróbánkat, ahol megyei ellenfelünket 14–10-re győztük le.

Ennél sokkal fontosabb sikert arattunk a szegediekkel szemben október 26-án semleges medencében. Magyar Kupa-csoportmérkőzésen 17–11-re győztünk Budapesten, amellyel akkor eldőlt, hogy a 2016–2017-es idény után ismét ott leszünk a négyes döntőben, amelyet a Komjádi uszodában rendeznek december 7-8-án.

Legutóbb 2018. december 1-jén ugrottunk medencébe Szentesen a Szeged SZTE ellen a bajnokságban, akkor 16–11-re győztük le Varga Tamás vezetőedző tanítványait.

Szombaton 16 órakor ismét fontos összecsapás vár ránk a Szeged ellen, ezúttal azonban már hazai környezetben. Eddigi öt mérkőzésünkön az OB I kiemelkedő csapataival találkoztunk. A Szeged már kétszer győzött, a Tatabányát (8–7) idegenben, a Honvédot (22–9) otthon múlta felül.

Szeretnénk megszerezni első bajnoki győzelmünket a holnap 16 órakor kezdődő találkozón, amelyre a belépő 900 forint.

📸 Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #szeged #szte #szentes #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search