Férfi OB I: elhoztuk a három pontot Szombathelyről!…

 In HÍREK

Fontos sikert arattunk Szombathelyen, miután a második negyed közepétől végig vezettünk, végül 12–11-re győztünk az E.ON férfi vízilabda OB I B csoportjának 7. fordulójában.

Szombathely 🆚 Metalcom Szentes 11–12 (4–3, 2–3, 2–4, 3–2)
E.ON férfi vízilabda OB I, B csoport, 7. forduló. Szombathely, 150 néző. Vezette: Csanádi, Veilandics.
Szombathely: Horváth A. – Ekler 1, Jovanovic, Szőke Sz., Turnai 1, Irmes 4, Takács 1. Csere: Kovács B. (kapus), Polovic, Hajmási, Szőke B. 1, Marnitz 3, Sági, Sebestyén. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai, Nagy M. 2, Vörös, Basara 4, Somogyi 1, Kriszoszpatisz 1. Csere: Mátyók, Pellei K. 1, Bozó, Hegedűs 1, Gergelyfi 1, Pellei F. 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 8/1, ill. 8/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/1.

Összefoglaló:
✍️ Fontos három pontért utaztunk el ma Szombathelyre, amelyet végül sikerült hazahoznunk. Bár a hazaiak kezdték jobban a találkozót, 2–0-ra és 3–1-re is vezettek, még a második ráúszás előtt utolértük őket. Született azonban még egy találat, így 4–3-mal kezdődött a második negyed.

Labdaelhozás után egyenlítettünk. Még egyszer előnybe került vendéglátónk, majd 6–5-re már mi vezettünk, de a nagyszünetre 6–6-tal mehettünk.

Három és fél perc alatt sorozatban három lőtt góllal alapoztunk meg győzelmünknek. Ivan Basara kétszer, Pellei Frank egyszer talált be. Ez a háromgólos vezetés repített előre bennünket, amelyet egészen a mérkőzés végéig sikerült megőriznünk. Az utolsó minutumban kettőt lefaragott hátrányából a Szombathely, de sikerünk nem forgott veszélyben, így begyűjtöttük a három pontot.

Legközelebb november 27-én 18.30-kor Egerben vár férficsapatunkra bajnoki mérkőzés.

Nyilatkozat:
🗣️ Pellei Csaba: – Két hazai találattal indult a meccs, majd 6–6-tal fordultunk rá a harmadik negyedre. Ekkor három nagyon fontos gólt lőttünk, ami után ellenfelünknek kapaszkodnia kellett folyamatosan az eredmény után. Háromgólos előnyünk végig kitartott, az utolsó percben szereztek egy akciógólt, majd hat másodperccel a vége előtt sikeres büntetőjükkel állt be a végeredmény. Elképesztően készültünk erre a mérkőzésre, mert a BVSC, a Honvéd és a Vasas is megszenvedett Szombathelyen, ráadásul utóbbi pontokat vesztett. Tudtuk, hogy rögtön nekünk esnek majd, de a Metalcom Szentes rutinosabb csapat, így a négy negyed alatt kijött a rutinunk. Örülök, hogy többen betaláltak a játékosaim közül, bár sok gólt kaptunk, Meixner Marcell ismét jó teljesítményt nyújtott a kapunkban.

✍️ Becsei Dávid
📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #avus #szombathely #szentes #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search