Nemes ügy mellé állunk!…

 In HÍREK

Ahogyan azt az elmúlt években megszokhatták a Szentesi Vízilabda Klub szurkolói, a karácsony közeledtével mindig szervezünk egy kisebb gyűjtést. Idén sem lesz ez másként, az SMA 1-es sérült szentesi kisfiúnak, Máténak szervezünk gyűjtést.

A gyűjtésünk célja, hogy a klub által szervezett adományból vehessünk egy új mobil kerekesszéket a kisfiúnak. Ez a kerekesszék könnyebbé tenné a család közlekedését és könnyebben ki tudnak mozdulni otthonról.

November 29. és december 1. között Szentesen rendezzük meg a Duna Regionális Liga második fordulóját, valamint november 30-án férficsapatunk, a Metalcom Szentes bajnoki rangadón fogadja majd a BVSC-t.

A három nap folyamán összesen 15 mérkőzést tekinthetnek meg szurkolóink ingyen. Arra szeretnénk kérni a kilátogató nézőközönséget, hogy mindenki támogassa az uszoda területén kihelyezett perselyekben adományával Mátét, valamint vásároljon a házi készítésű süteményekből, amelyeket a szülők készítenek. Az ezekből befolyt teljes összeget megkapja Máté és családja.

Klubunk reméli, hogy közösen elérhetjük a kitűzött célt. Segítsünk együtt, hogy másnak könnyebb legyen!




Source

Start typing and press Enter to search