Női OB I: a Tatabányát fogadjuk…

 In HÍREK

Győzelemmel folytatná szereplését a női OB I-ben a Hungerit-Szentesi VK, amely szombaton 16 órakor a Tatabányát látja vendégül a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.
Az őszi idény utolsó mérkőzésén ugrik holnap vízbe női csapatunk. Az ellenfél az a Tatabánya lesz, amely eddigi nyolc találkozója során egy sikert aratott a Honvéd ellen hazai környezetben 16–9-es győzelmével.

Mi a hetedik helyről várjuk az év utolsó bajnoki összecsapását, hogy eddig megszerzett hat pontunkat újabb hárommal gyarapítsuk.

Két centerünk is az összesített pontrangsor élmezőnyében található a női bajnokságban. Danijela Jackovics a 9., 16 éves utánpótlás játékosunk, Dömsödi Dalma pedig a 15.

Ebben a szezonban is találkoztunk már a tatabányaiakkal tétmeccsen, mivel Magyar Kupa-összecsapáson megmérkőztünk velük a fővárosi III. Kerület otthonában, ahol 12–6-re nyertünk.

A 2018–2019-es idényt a sereghajtó Honvéd előtt a nyolcadik helyen zárták. Négyszer találkoztunk velük, kivétel nélkül legyőztük őket. Az alapszakaszban idegenben 10–4-re, itthon 13–6-ra. A rájátszásban itthon kezdtünk ellenük egy 10–4-es sikerrel, majd idegenben 15–7-tel harcoltuk ki a továbbjutást.

📸 Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #tatabánya #szentes #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search