Duna-liga: tartalékosan is megnyertük utolsó meccsünket…

 In HÍREK

Hibátlanul zártuk a Duna-liga szentesi hétvégéjét, miután vasárnap délelőtt a belgrádi Red Start 16–6-ra győztük le. A nemzetközi tornasorozat februárban Egerben folytatódik a harmadik fordulóval.

Red Star Belgrade – Hungerit-Szentesi VK 6–16 (2–3, 2–3, 0–5, 2–5)
Női vízilabda, Duna-liga, 2. forduló, 3. mérkőzés. Szentes, 50 néző.
Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki – Varga V. 1, Xu 1, Jackovich 9, Kádár 2, Kövér-Kis 2, Tóth F. Csere: Füsti Molnár (kapus), Bocskay, Máté V., Bonca, Villa, Fodor 1, Csiszár. Vezetőedző: Komlósi Péter.

Szorosabb első félidő után magabiztos győzelmet arattunk többek között Dömsödi Dalma, Kudella Panna és Mácsai Kata nélkül.

Nyilatkozatok:
🗣️ Komlósi Péter: – A Magyar Kupa négyes döntőjére készülünk amelynek első lépcsőjének jó volt Duna-liga. Az első két meccsen sokkal jobb ritmusban játszottunk, de ma három fontos játékosunkat pihentettük, mert nekik az utánpótlásban is meghatározó a szerepük és délután a Győr ellen vár rájuk bajnoki. Picit tartalékosabban álltunk fel, de ez nem magyarázat arra, hogy vasárnap délelőtti ritmusban kezdtünk. Elég nehezen találtunk magunkra, a nagyszünet után alakult ki egy megnyugtató különbség, odáig egy szoros meccset játszottunk a Red Starral. Összességében elégedett vagyok a hétvégével, mindenki sokat volt vízben. Küzdöttünk, természetesen ennél sokkal jobban kell majd vízilabdáznunk a Magyar Kupa elődöntőjében a Dunaújváros ellen. Szerdán még Óbecsén kétkapuzunk a szerb válogatottal, az lesz a következő lépcsőfoka a felkészülésünknek, és utána jöhet a kupahétvége.

🗣️ Füsti Molnár Janka: – Elégedett vagyok a hétvégi teljesítményemmel, a csapatra pedig büszke vagyok, de az elődöntőig még fejlődnünk kell, mire szembe nézünk a Dunaújvárossal. Összpontosítunk az év utolsó feladatára.

Archív fotó: Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #redstar #belgrade #szentes #dunaliga #danubeleague #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search