Női OB I: megnyertük az utolsó negyedet a BVSC ellen…

 In HÍREK

Óriásit küzdöttünk a BVSC otthonában, az utolsó nyolc percet megnyertük, a mérkőzést azonban 15–8-ra elvesztettük.

BVSC 🆚 Hungerit-Szentesi VK 15–8 (3–0, 3–2, 6–2, 3–4)
Női vízilabda OB I, 13. forduló. Budapest, Szőnyi úti uszoda, 50 néző. Vezette: Csanádi, Veilandics.
BVSC: Tóth E. – Farkas K., Farkas T., Mihály, Leimeter, Kele, Gyöngyössy. Csere: Utassy, Gasparics, Takács, Koncz, Fekete, Király. Vezetőedző: Petrovics Mátyás.
Hungerit-Szentesi VK: Lekrinszki – Varga, Bocskay, Diaz, Kádár, Kudella, Kövér-Kis. Csere: Füsti Molnár (kapus), Mácsai K., Dömsödi, Xu, Csiszár, Bonca, Tóth F. Vezetőedző: Komlósi Péter.
Gól – emberelőnyből:6/2, ill. 7/2.
Ötméteresből: 2/2, ill. 2/2.
Kipontozódott: Varga.

✍️ Összefoglaló:
A második negyed közepére lényegében eldőlt a három pont sorsa, mivel erősen, 5–0-val kezdte a találkozót a fővárosi alakulat. Dicséret illeti azonban a fiataljainkat, hiszen óriásit küzdöttek az egész mérkőzés során, így végül ez a különbség a hátralevő két negyedben csak két találattal nőtt, többek között annak köszönhetően, hogy a záró nyolc percet megnyertük.

🗣️ Nyilatkozatok:
Komlósi Péter, a Hungerit-Szentesi VK vezetőedzője: – Nagyon jó meccset játszottunk, az utolsó percig hatalmasat küzdöttünk. A BVSC ellen azért is rengeteget kell dolgozni, hogy 15–8-at játszunk. Büszke vagyok a játékosaimra. Természetesen voltak hibáink, de mindenki maximálisan odaetette magát a meccsbe. Gratulálok a hazai győzelemhez, a szentesi lányoknak pedig köszönöm a hozzáállásukat, ami majd előbb vagy utóbb kifizetődik.

Kudella Panna, a Hungerit-Szentesi VK játékosa: – A BVSC 5–0-s kezdésével lerohant bennünket. Fizikálisan a bajnokság legjobb csapata. Úgy éreztem, hogy sokkal több blokkal kellett volna segítenünk a kapusainkat, zónában jobban mozogni és a helyzeteinket jobb százalékkal lőni. Ennek ellenére nagyon örülök a nyolc gólunknak, gratulálok a BVSC-nek a győzelemhez.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #bvsc #zugló #budapest #szentes #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search