Férfi OB I: elmaradt a pontszerzés a Vasas ellen…

 In HÍREK

Népes szurkolótáborunk előtt nem tudtuk megszerezni a három pontot a Vasas ellen az alapszakasz 12. fordulójában, 8–6-os vereséget szenvedtünk.

Metalcom Szentes 🆚 Vasas 6–8 (1–3, 1–2, 2–2, 2–2)
E.ON férfi vízilabda OB I, B csoport, 12. forduló. Szentes, 200 néző. Vezette: Kovács Cs., Sándor.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai, Nagy M. 2, Basara 2, Hegedűs B., Somogyi 1, Kriszoszpatisz. Csere: Mátyók, Pellei K. 1, Vörös, Bozó, Gergelyfi, Pellei F. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Vasas: Korom – Török 3, Bóbis B. 1, Sélley Rauscher 2, Hegedűs G., Simon 1, Takács 1. Csere: Miklós, Bencz, Kiss B., Nikics, Trombitás. Vezetőedző: Bóbis Máté.
Gól – emberelőnyből: 11/3, ill. 10/4.
Ötméteresből: -, ill. 1/0.
Kipontozódott: Sélley Rauscher.

✍️ Összefoglaló:
Beragadtunk a rajtnál, sajnos a Vasas jobban kezdte a mérkőzést, amely alapjaiban meghatározta annak későbbi alakulását. 1–3-mal zárult az első negyed, majd a másodikban is a vendégek növelték előnyüket, 2–5-el mehettünk nagyszünetre, ugyanis támadásaink akadoztak.

A második játékrészre feljavultunk, Basara harmadik negyed elején lőtt góljával 4–6-ra zárkóztunk fel, de Takács, majd Sélley Rauscher találatival négygólos előnyre tettek szert az angyalföldiek. 5–8-nál kimarad Bóbis Botond révén a vendégek büntetője, majd csapatkapitányunk, Somogyi Balázs váltott gólra egy emberelőnyünket, de ezek már arra voltak elegek, hogy kozmetikázzuk az eredményt.

Legközelebb február 26-án, szerdán 19.30-kor ugrunk bajnoki mérkőzésen medencébe Kaposváron.

🗣️ Nyilatkozatok:
Pellei Csaba, a Metalcom Szentes vezetőedzője: – Gratulálok a Vasasnak a győzelemhez, hiszen már négy góllal is vezetett és végig irányította a mérkőzést. Ezt a meccset most támadásban buktuk el, mert hazai környezetben nyolc kapott góllal nyerhetünk meccset, de hat lőttel nagyon nehéz. Meccsek óta jól játszottunk, viszont a Vasas ellen több pólósunknak sem ment a játék, ilyen eddig még nem volt a szezonban, pláne hazai pályán, hogy négy-öt meghatározó emberünk nem megy. Ezt a csapatunk nem bírta el, teljesen megérdemelten nyert a Vasas. A célkitűzésünket már teljesítettük, hiszen ebben a nagyon erős csoportban 10-12 pontot akartunk gyűjteni legalább, most 13 van. Megcsillant a remény a felsőházra, ha a másik csoportban nem történik csoda, akkor a hátralevő két meccsünk megnyerésével bejuthatunk. Ezt a terhet el kell bírnunk, a Vasas ellen viszont nem sikerült a szépszámú szurkolótáborunk előtt.

Mátyók Norbert, a Metalcom Szentes játékosa: – Nagyon sokat készültünk erre a meccsre, ezért nagyon csalódott vagyok a vereség miatt. Ahogyan Pellei Csaba mondta, nyolc kapott góllal lehet meccset nyerni, hat lőttel viszont nem. Amennyiben ezt a mérkőzést megnyertük volna, akkor picit megkönnyítettük volna a dolgunkat, de így sincs semmi gond, a hátralevő két meccsen még kiharcolhatjuk a felsőházi rájátszásba kerülést.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #vasas #szentes #budapest #vízilabda #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search