Utánpótlás eredmények, nyilatkozatok és fotógaléria!…

 In HÍREK

Fiúk, Gyermek, Délkeleti csoport, IV.:
Legrand Szentes–Crisul Oradea 12–8 (1–1, 4–0, 5–5, 2–2)
Legrand Szentes: Tóth V. – Makán 4, Mogyorósi, Zsoldos-Kádár, Czirok Cs. 6, Czirok B., Némethy. Csere: Kiss-Papp Sz. (kapus), Molnár 1, Tajnai 1, Joó, Vida-Szűcs, Malucchi, Kiss-Papp, Deák, Bihari. Edző: Czirok Csaba.
Vojvodina–Legrand Szentes 6–11 (1–4, 1–1, 4–2, 0–4)
Legrand Szentes: Tóth V. – Makán 6, Mogyorósi, Molnár, Tajnai, Czirok Cs. 3, Joó 2. Csere: Kiss-Papp Sz., Zsoldos-Kádár, Czirok B., Némethy, Vida-Szűcs, Malucchi, Kiss-Papp J., Deák, Bihari. Edző: Czirok Csaba.

Fiú ifjúsági:
Legrand Szentes–Szolnoki Dózsa 12–11 (2–3, 3–4, 3–5, 4–1)
Legrand Szentes: Kovács K. – Korom 1, Barna 5, Kasza D. 2, Bozó 2, Mácsai G. 1, Gut. Csere: Czanik (kapus), Makán, Kürti-Szabó, Rébeli Szabó 1. Vezetőedző: Kasza Károly.
Kasza Károly: Az volt a kérésem, hogy az ellenfél egyik játékosával szemben az elejétől a végéig szoros emberfogással védekezzünk, ami nem valósult meg. Végig az ellenfelünk vezetett, szaladtunk az eredmény után. Voltak szebbnél szebb támadásaink és voltak gyerekes hibák is. A lényeg az, hogy egyszer sem tudtuk átvenni a vezetést. Görcsösen játszottunk, felesleges cserés kiállítást is kaptunk fegyelezetlenség miatt. A negyedik negyedben még hajrázott csapatom, de csak egygólos vereségre futotta az erőnkből. A hajrázásért mindenképpen megdicsérem a játékosaimat.

Fiú serdülő:
Legrand Szentes–Szolnoki Dózsa 9–11 (3–1, 2–3, 3–3, 1–4)
Legrand Szentes: Kovács K. – Kormányos, Petróczi 1, Rébeli Szabó 1, Makán 3, Kürti-Szabó 2, Kasza D. 2. Csere: Orosz, Félegyházi Török, Vecseri, Pellei Z., Bán, Bánfi. Vezetőedző: Kasza Károly.
Kasza Károly: – Rendkívül jól kezdtük a találkozót. Meneteltünk három negyeden keresztül, mindent a megbeszéltek szerint végrehajtottunk. Szebbnél szebb gólokat láthattunk, fizikálisan is bírtuk, szervezettek taktikusak voltunk, de a negyedik negyed elején hoztunk egy nagyon rossz, felelőtlen döntést. A négyperces kiállítást nem tudtuk megúszni, megfordította az ellenfelünk a mérkőzést. Ebből olyan előnyt kovácsolt a Szolnok, amivel megnyerték a csatát. Sajnálom azokat, akik végig küzdötték az egész meccset. Remélem, hogy mindenki tanult az esetből.

Fiú gyermek:
Legrand Szentes–Szolnoki Dózsa 8–12 (0–2, 2–3, 5–4, 1–3)
Legrand Szentes: Inokai Tóth – Varga M. 5, Gila, Molnár, Busi, Báthory 2, Papp P. 1. Csere: Arató, Kürti-Szabó, Szűcs, Szöllősi. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Horváth Tamás: Sajnos rossz előjelekkel indultunk, hiszen három betegünk és egy sérültünk is volt, ezért foghíjasan állt fel a csapat. Az előző mérkőzéshez hasonlóan, most is egy borzalmas első negyeddel kezdtünk (0–5). Pontatlanok és szétszórtak voltunk. A következő két negyedben összeállt a csapat játéka, annak ellenére, hogy több durvaság is volt a mérkőzésen. Az egyik ilyen esetnél megsérült a második negyedben egy játékosom, akinek össze kellett varrni a szemöldökét. Mindezek és egy kipontozódás ellenére 7–8 állt az eredményjelzőn. Ezek után kiütközött a fáradság azokon a játékosokon, akik kénytelenek voltak szinte pihenő nélkül teljesíteni, és újra akadozni kezdett a játékunk. A négygólos vereség ellenére, gratulálok a srácoknak, hogy ilyen kezdés és körülmények mellett tartást mutatott, és amíg erővel bírták, addig felülkerekedtek ellenfelükön!

Leány ifjúsági:
Polo SC–Yordo Szentes 14–17 (4–6, 4–3, 3–5, 3–3)
Yordo Szentes: Héri N. – Mácsai K. 1, Dömsödi Dalma 4, Bocskay 1, Kudella 6, Czirbus, Fodor 2. Csere: Bonca 3, Tóth F., Mácsai E., Héri A. Vezetőedző: Törőcsik Attila.
Törőcsik Attila: Ismét szoros mérkőzést játszottunk a Polo SC-s lányokkal, mint ősszel. Minden dicséretet megérdemelnek a lányok, mert a felnőtt Duna-ligában is nyolcan játszottak pénteken és szombaton, ennek ellenére képesek voltak a fáradtságon felülkerekedni. A harmadik negyed döntőnek bizonyult, feljavultak az átlövések, el tudtunk lépni és a végéig megtartottuk az előnyünket. A kiváló egyéni teljesítmények mellett a csapatmunka hozta meg a győzelmet, mindenki hozzátette azt, ami benne volt. Gratulálok a csapatnak!

Leány serdülő:
Polo SC–Yordo Szentes 5–17 (0–6, 0–2, 3–4, 2–5)
Yordo Szentes: Varga N. – Mácsai K. 1, Dömsödi Dalma 4, Tóth F. 3, Boldizsár 2, Bonca 3, Csiszár. Csere: Tatár (kapus), Vincze 1, Asztalos, Kovács P., Héri A. 3, Dobos. Vezetőedző: Törőcsik Attila.
Törőcsik Attila: – A tavaszi idény első mérkőzésén jó csapatjátékot és szép egyéni teljesítményeket láthattunk a lányoktól. Örülök, hogy a fiatalabbak is sok játéklehetőséget kaphattak és egyre jobban felnőnek a serdülő korosztály követelményeihez. Gratulálok a győzelemhez!

Leány gyermek:
Polo SC–Yordo Szentes 7–11 (0–5, 2–2, 2–2, 3–2)
Yordo Szentes: Héri N. – Bíró 1, Dobos 1, Asztalos 1, Kovács P. 1, Boldizsár, Mácsai E. 7. Csere: Varga N. (kapus), Nagy A., Albert, Vincze, Arató, Balogh, Orosz. Vezetőedző: Oltyán Gyula.

📸 Vidovics Ferenc

#szentesivízilabdaklub #utánpótlás #szentes #vízilabda #tippmix





















Source

Start typing and press Enter to search