Bemutatjuk új játékosainkat #2…

 In HÍREK

Név: Lajkó Márton
Születési hely, idő: Pécs, 1997. március 23.
Magasság: 194 cm
Korábbi klubjai: Pécs, BVSC

Mivel töltöd szívesen a szabadidőd A legszívesebben a barátnőmmel vagyok, valamint a családommal és a barátaimmal Pécsen
Legjobb eredmények: ifjúsági kupagyőztes, kétszeres ezüstérmes az országos serdülőbajnokságban, kétszeres Komjádi Kupa-győztes
Példakép, kedvenc játékos: nincs kimondott példaképem és kedvenc játékosom, minden mérkőzésen lehet látni kiváló megmozdulásokat a vízilabdázóktól 🤽‍♂️

Emlékezetes momentum a pályafutásodból: Nehéz kiemelni egyet, mert minden élethelyzetben más volt. Az első hivatalos meccsem kisfiúként, aztán amikor másodikok lettünk a serdülők között. Vagy éppen, amikor először medencébe ugrottam a felnőttek között, és az uszoda kétszer akkorának tűnik. Szóval sok emlékezetes mérkőzésem volt már, mindegyik másért különleges, de nagyon szép emlékek!

Az elmúlt héten véglegessé vált a Metalcom Szentes férfi vízilabdacsapatának a játékoskerete a 2020–2021-es idényre. Három új játékosunk közül először a Bajnokok Ligája-győztes Fülöp Bencét mutattuk be, ma pedig a BVSC-től igazolt Lajkó Márton következik.

– Ellenfélként már sokszor megtapasztaltam, hogy milyen érzés a szentesi uszodában „élet-halál” meccset játszani, örülök, hogy már az a hangulat nekem a hazai mérkőzéseket jelenti majd – árulta el új játékosunk, Lajkó Márton, aki Pellei Frank jóbarátja.

– Régóta ismerem már Frankot, ő kérdezett rá először, hogy lenne-e kedvem Szentesre igazolni, mert úgy gondolja, hasznára lennék a csapatnak és örülnének, ha ideigazolnék. Beszéltem Pellei Csaba vezetőedzővel, és nagyon megörültem, mert elmondta, hogy számít rám, megkapom majd a lehetőséget. Ezzel élni szeretnék, jó játékkal akarok segíteni a csapatnak, hogy minél jobb helyen zárjunk majd a tabellán. Kiváló szezonunk lehet, örömmel írtam alá szerződésemet a Metalcomhoz – osztotta meg érzéseit Lajkó, aki az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Nemzetközi gazdálkodás szakjára jár. Egyéni tanrenddel folytatja tanulmányait, amelyek két éven belül véget érhetnek.

A 2019–2020-as szezon csonka idényként vonul be a történelemkönyvekbe a koronavírus-járvány miatt.

– Fura ez az egész. Próbáltam ebből a helyzetből a lehető legjobbat kihozni, az itthon edzésekből is. Jelenleg Budapesten élek a párommal egy 30 nm-es lakásban, ahol nem volt egyszerű az elmúlt két hónap, bizony akadtak nehéz időszakaink, amikor már elképesztően elegünk lett a bezártságból. Remélem, most már minden visszaáll a normális kerékvágásba óvatosan – zárta a beszélgetést a Metalcom Szentes BVSC-től igazolt vízilabdázója, Lajkó Márton.

📸 vlv.hu

#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #lajkómárton #vízilabda #pallanuoto #waterpolo #szentes #tippmix #hajráSzentes



Source

Start typing and press Enter to search