Történelmi siker! Négy közé jutottunk a Vízvári serdülő kupában…

 In HÍREK

💪 Történelmi siker! 👌 Négy közé jutottunk a Vízvári serdülő kupában

A Szentesi Vízilabda Klub történelmében először bejutott serdülő fiúcsapatunk a Vízvári serdülő kupa négyes döntőjébe, amelyet csütörtökön rendeznek.

Óriási sikert ért el fiú serdülő csapatunk, bejutott a legjobb négy közé a Vízvári serdülő kupában. Az elődöntőben csütörtökön 10.30-tól a Péccsel találkozunk a budapesti Hajós Alfréd Sportuszodában.

Vízvári serdülő kupa:
OSC 🆚 Legrand Szentes 11–13 (4–2, 3–3, 1–4, 3–4)
Legrand Szentes: Pászti – Bán 1, Varga M. 1, Makán 3, Busi 1, Czirbus 3, Félegyházi Török 4. Csere: Gila, Pellei Z., Molnár, Báthory, Papp. Edző: Kasza Károly.
Gól – emberelőnyből: 5/3, ill. 6/0.
Ötméteresből: 2/2, ill. 4/3.
Kipontozódott: Busi.

🗣️💬 Kasza Károly: – Nem jól kezdtük a mérkőzést, hiszen öt ziccert hibáztunk közelről, gyönyörűen kialakított helyzetekből. Már 7–3 ra vezetett a keményen küzdő ellenfelünk, amikor sikerült ritmust váltanunk, és megfordítanunk a mérkőzést. Félelmetes harmadik és negyedik negyedet produkáltunk. Felfejlődtünk védekezésben és támadásban egyaránt, jöttek a védések, a blokkok pedig feljavultak. A mérkőzés végére hatalmasat küzdöttünk, nem engedtük ki a győzelmet a kezünkből. A hozzáállását tekintve mindenki jelesre vizsgázott. Gratulálok!

Szűcs István gyermek kupa:
OSC 🆚 Legrand Szentes 19–5 (5–0, 6–2, 5–0, 3–3)
Legrand Szentes: Fehér – Varga Á., Melkuhn, Kovács I., Horváth Á., Fási, Király. Csere: Cselőtei (kapus), Agócs, Némethy-Czakó, Molnár, Szűcs, Arató. Edző: Kasza Károly.
Gól – emberelőnyből: 3/1, ill. 5/3.
Ötméteresből: 2/2, ill. 2/1.

🗣️💬 Kasza Károly: – Hajtós, ügyes és fegyelmezett OSC vendégei voltunk. Hellyel-közzel felálltunk az elvárható módon, aminek örülök, még akkor is, ha ez kevésszer sikerült. Pozitívum volt, hogy öt emberelőnyből hármat góllal fejeztünk be, valamint egy negyedet döntetlenre hoztunk, ami mutat egy kis fejlődést. Remélem, eljön az az idő, amikor több pozitívumról számolhatok be.

Lemhényi ifjúsági kupa:
OSC 🆚 Legrand Szentes 10–6 (1–2, 2–1, 2–1, 5–2)
Legrand Szentes: Kovács K. – Kormányos, Csikós, Makán, Félegyházi Török 1, Kürti-Szabó 3, Gila 2. Csere: Petróczi, Zsoldos Kádár, Varga M., Czirbus, Takács. Edző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 4/0, ill. 9/2.
Ötméteresből: 2/1, ill. -.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search