Hungerit-Szentesi VK: zsúfolt hetünk lesz…

 In HÍREK

Egy hét alatt három magyar kupa-mérkőzés vár női vízilabdacsapatunkra, a Hungerit-Szentesi VK-ra. A háromból kétszer hazai környezetben ugrunk vízbe, először augusztus 11-én, kedden 18 órakor a Tatabánya ellen.

Kedd, csütörtök, kedd. Ilyen ritmusban várnak kupameccsek női csapatunkra, a Hungerit-Szentesi VK-ra. Ezen a kedden a Tatabányát fogadjuk 18 órakor, csütörtökön 13 órakor a Ferencvárost látjuk vendégül, jövő kedden 19 órakor pedig az Eger vendégei leszünk az A csoportban.
Eddig három mérkőzésen vagyunk túl, akárcsak következő ellenfelünk, a Tatabánya. Két nullapontos csapat találkozik a szentesi Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda nyitott medencéjében.

A Tatabánya az Egertől 13–2-re, az UVSE-től 18–3-ra, míg a Ferencvárostól 15–2-re kapott ki. Ami pedig a szentesi és a tatabányai együttes történelmét illeti, a koronavírus-járvány miatt törölt 2019–2020-as idényben 9–5-re győztük le őket 2019. november 23-án itthon.

– Szeretnénk megszerezni az első győzelmünket kedden este, mert az plusz löketet adhatna nekünk. A Tatabánya több rutinos fiatal játékosát elvesztette, ezáltal gyengültek. Nagyon örülnék neki, ha jó játékkal köszönnének vissza tőlünk az edzéseken gyakorolt taktikai elemek – tekintett a jövőbe pozitívan játékosunk, Varga Viktória.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search