BENU női magyar kupa: Egerbe utazunk…

 In HÍREK

Ötödik mérkőzésünket Egerben játsszuk a BENU női vízilabda magyar kupában. Kedden 19 órakor ugrunk medencébe a visszavágás reményével.

Ezen a héten is két mérkőzés vár ránk a magyar kupában. Először kedden 19 órakor az Eger vendégei leszünk, majd zárt kapuk mögött pénteken 18 órakor az UVSE-t fogadjuk.

A második fordulóban fordulatos találkozót játszottunk az Egerrel július 30-án. A Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda nyitott medencéjében népes publikum előtt láttuk vendégül az Egert, amely villámrajtot vett. Egy negyedet követően már 7–1-re vezettek, 9–3 után viszont visszajöttünk a meccsbe, egészen 9–7-ig zárkóztunk fel. Az utolsó két negyedben jól védekeztünk, azon az első félidőben összeszedett hátrányunkat már nem tudtuk ledolgozni és 14–11-es vereséget szenvedtünk. A részsikerek nem maradtak el, azóta pedig már megszereztük első győzelmünket is.

Az elmúlt héten hazai környezetben múltuk felül 15–10-re a Tatabányát. Bár vezetőedzőnk hangsúlyozta, hogy védekezésünkön még csiszolni kell, a visszavágás reményében utazunk Heves megyébe.

– Az elhalasztott Ferencváros elleni mérkőzés miatt több időnk volt felkészülni az Eger elleni meccsre, amelyen az a célunk, hogy visszavágjunk a Szentesen elszenvedett vereségünkért. Jól edzettünk a héten, védekezésben jobban kell majd teljesítenünk, míg támadásban törekednünk kell rá, hogy minél kevesebb labdát adjunk el – nyilatkozta videóinterjúnkban Dömsödi Dalma.

📸 Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search