Utánpótlás: utolsó másodperces góllal győztük le a Szolnokot…

 In HÍREK

Utánpótlás: 🤽‍♂️ utolsó másodperces góllal győztük le a Szolnokot 👏

Az elmúlt hétvégén a fiú utánpótlás bajnokságokban a Szolnokot fogadta a Legrand Szentes. 💪 Ifjúsági csapatunk hátrányból felállva utolsó másodpercben lőtt góllal szerezte meg a 3️⃣ pontot. A következő fordulóban ⏭️ Szegedre utazunk vasárnap.

Fiú ifjúsági:
Legrand Szentes 🆚 Szolnok 13–12 (2–4, 4–6, 3–1, 4–1)
Legrand Szentes: Kovács K. – Kormányos, Rébeli-Szabó 2, Makán 2, Félegyházi Török 2, Kürti-Szabó M. 4, Gila 2. Csere: Petróczi, Molnár B. 1, Zsoldos Kádár, Busi, Takács. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 11/5, ill. 9/5.
Ötméteresből: 2/1, ill. 2/2.
Kipontozódott: Bárándi.
🗣️💬 Horváth Tamás: – Az első negyed a papírformának megfelelően alakult, mert sajnos sok hibával játszottunk. A második negyedben 10–6-ra ellépett az ellenfelünk a rossz helyzetkihasználásunk és a gyenge blokkjainknak köszönhetően. Amellett, hogy a kapuban sem volt meg a megfelelő teljesítmény, összezördülések is voltak a csapaton belül. A nagyszünetben a hangadók lecsitítása és a csapategység helyreállítása volt a legfőbb feladat. A srácok megértették és összezártak. Élmény volt nézni, ahogy lépésről-lépésre dolgozzák le a hátrányunkat. Jó váltások, remek blokkok és nagyszerű védések jellemezték ezt a harmadik negyedet. A negyedik negyedre 9–11-es állással fordultunk. Itt már mindenki érezte, hogy megfordítható a mérkőzés. Ez a játékrész is az előzőhöz hasonlóan alakult, így jutottunk el az utolsó másodpercekig, amikor 12–12 állt az eredményjelzőn. Az utolsó támadásunkból nem tudtunk helyzetet kialakítani, így csak egy távoli ívelésre futotta, ami a dudaszó pillanatában hullott a gólvonal mögé. Felrobbant az uszoda. Megérdemeltük a győzelmet, de az ellenfelünk nem érdemelt vereséget. Örömteli, hogy a mérkőzésen belül is fejlődni tudtunk, de a játékunkat stabilizálni kell a jövőben, hogy további szép eredményekre is képesek legyünk.

Fiú serdülő:
Legrand Szentes 🆚 Szolnok 10–11 (1–4, 3–4, 4–1, 2–2)
Legrand Szentes: Pászti – Varga M. 1, Gila, Busi, Makán 4, Czirbus, Félegyházi Török 5. Csere: Agócs V. (kapus), Pellei Z., Báthory, Papp P., Tóth B., Kürti-Szabó Zs. Vezetőedző: Kasza Károly.
Gól – emberelőnyből: 11/2, ill. 5/2.
Ötméteresből: 3/1, ill. 4/3.
Kipontozódott: Varju, Nagy T.
🗣️💬 Kasza Károly: – Akármennyire is fogadkoztunk, az első és a második negyed is nagyon gyatrán sikerült. Már 1–8-at mutatott az eredményjelző, amikor tehetetlenül álltam a parton szégyenkezve. Ekkor végre el kezdtünk vízilabdázni. Természetesen a kemény küzdelemnek, és az elszánt védekezésnek meg lett az eredménye, kiegyenlítődött a mérkőzés, olyannyira, hogy akár nyerhettünk volna is. Azonban az a csapat, amely ennyire fegyelmezetlenül játszik emberelőnyben, és félvállról veszi a védekezést az első két negyedben, szinte kizárt, hogy nyerjen ekkora hátrányból. Csalódott vagyok, szégyellem magam!

Fiú gyermek:
Legrand Szentes 🆚 Szolnok 10–12 (4–2, 2–3, 2–3, 2–4)
Legrand Szentes: Inokai Tóth – Agócs B., Melkuhn, Kovács I., Rakonczai, Király, Szűcs. Csere: Varga Á., Mácsai, Horváth Á., Kis -Rácz, Molnár B., Arató. Vezetőedző: Kasza Károly.
Gól – emberelőnyből: 2/1, ill. 9/3.
Ötméteresből: 2/2, ill. 3/2.
Kipontozódott: Király, Szűcs.
🗣️💬 Kasza Károly: – Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első és a második negyed nagyon tetszett. Ötletes támadások, jó befejezéssel, szigorú védekezésváltásokkal, odafigyelés jellemezte a csapatot. Még a harmadik negyedben nyújtott teljesítménnyel is elégedett lehetek, viszont a negyedik játékrészben fejben elfáradtunk. Több rossz döntést hoztunk védekezésben és támadásban egyaránt. Emiatt elmaradt a siker. Az első három negyedért jár a dicséret az összes játékosomnak, Az emberelőnyök 50%-át kihasználtuk, kettőből egyet belőttünk, ezzel szemben az ellenfelünk kilencszer volt előnyben. Ha ezt is számításba vesszük, talán nem is született rossz eredmény.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc



Source

Start typing and press Enter to search